Obnoviť stránku

AVELI ECO čistiaci roztok na plasty + handrička

5 2 hodnotení
4,45 €

AVELI ECO čistiaci roztok na plasty + handrička

Prírodná a ekologicky bezpečná čistiaca kvapalina v spreji na čistenie plastov kancelárskej techniky. Dokonale odstráni nečistoty a prach z povrchov tlačiarní, myší, klávesníc a ďalšieho kancelárskeho vybavenia. Aveli ECO čistiaci roztok zároveň dokáže zabrániť nečistotám v ich opätovnom usadzovaní. Ekologická receptúra s prírodným mätovým olejom zanechá dokonale čisté povrchy a navyše aj príjemnú vôňu. A to všetko bez použitia chemikálií a iných škodlivých látok. V balení nájdete aj praktickú handričku 20 × 20 cm z mikrovlákna (88 % polyester, 12 % nylon), vhodnú na čistenie plastov.

Kľúčové vlastnosti sady AVELI ECO čistiaci roztok na plasty + handrička

  • Prírodná a ekologická čistiaca kvapalina v spreji
  • Dokonale odstráni prach a nečistoty z kancelárskych plastov
  • AVELI ECO čistiaci roztok na plasty s mätovým olejom
  • Čistí prach a nečistoty z povrchov tlačiarní, myší a klávesníc
  • Ekologická receptúra bráni v opätovnom usadení nečistôt
  • AVELI ECO čistiaci roztok s príjemnou prírodnou vôňou
  • V balení praktická handrička z mikrovlákna

Použitie:
Pred čistením odpojte prístroje zo siete. Najskôr tekutinu otestujte na malej časti povrchu, aby nedošlo k výskytu nepriaznivých účinkov. Nepoužívajte na čistenie obrazovky. Výrobca nezodpovedá za škody spôsobené nesprávnym použitím výrobku.

Zloženie:
Neiónové povrchovo aktívne látky (< 5 %); parfumy (limonen); konzervačné látky (fenoxyetanol, kyselina benzoová, kyselina dehydrooctová), obsahuje reakčnú hmotu 5-chlór-2-metyl-2H-izotiazol-3-onu a 2-metyl-2H-izotiazol-3-onu (3 : 1). Môže vyvolať alergickú reakciu. Zloženie výrobku je v súlade s nariadením (ES) o detergentoch č. 648/2004.


Kód:  AVL200a2
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  ECO-00101

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13