Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AVELI 120×90 cm

4,7 45 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
59,90 €

AVELI 120×90 cm

Pokiaľ zháňate do práce či svojho domova tabuľu na písanie poznámok, výborne vám poslúži táto magnetická tabuľa AVELI s rozmermi 120 × 90 cm. Na biely lakovaný povrch tabule môžete písať stierateľnou fixkou, pričom mazanie sa vykonáva za sucha, takže je tabuľa prakticky bezúdržbová. Elegantný rám z eloxovaného hliníka, ktorého súčasťou je tiež odkladacia lišta na prepisovače, je vyhotovená bez ostrých hrán a spojov s viditeľnými nitmi. Magnetickú tabuľu AVELI 120 × 90 cm môžete umiestniť kamkoľvek horizontálne alebo vertikálne. V balení nájdete montážnu súpravu, ktorá vám výrazne uľahčí prácu pri prvotnej inštalácii.


Kľúčové vlastnosti magnetickej tabule AVELI 120 × 90 cm

  • Tabuľa s magnetickým povrchom na písanie poznámok
  • Rozmery magnetickej tabule AVELI činia 120 × 90 cm
  • Na písanie na biely lakovaný povrch využijete stierateľnú fixku
  • Eloxovaný hliníkový rám so šírkou 1,9 cm je vyhotovený bez ostrých hrán či viditeľných nitovaných spojov
  • Pripevnenie na stenu je ukryté v plastových rohoch tabule AVELI 120 × 90 cm
  • Montáž tabule je možná ako horizontálne, tak aj vertikálne
  • Odkladacia lišta zabezpečí jednoduchý prístup k písacím potrebám
  • Všetky skrutky a ďalší inštalačný materiál nájdete v balení magnetickej tabule AVELI 120 × 90 cm

Široké využitie magnetickej tabule AVELI

Magnetická tabuľa AVELI u vás iste nájde široké uplatnenie. Použiť ju môžete nielen v školách, ale aj v domácnostiach a na najrôznejších pracoviskách. Deti na ňu môžu bez problémov kresliť najrôznejšie maľby a oslobodiť tak svojho tvorivého ducha a v práci poslúži na spisovanie všetkého potrebného počas porady.


Magnetická tabuľa AVELI 120 × 90 cm ako praktický pomocník pri práci

Ideálnym priestorom pre vaše poznámky sa stane táto magnetická tabuľa AVELI s rozmermi 120 × 90 cm. Na biely lakovaný povrch tabule môžete opakovane písať stierateľnou fixkou a poznámky tak ľahko meniť alebo úplne vymazať, aby vaša tabuľa AVELI 120 × 90 cm opäť vyzerala ako nová. Aby ste mali písacie potreby stále po ruke, disponuje táto magnetická tabuľa AVELI 120 × 90 cm cm tiež ľahko prístupnou odkladacou lištou.

Kvalitné vyhotovenie magnetickej tabule AVELI

Rám tabule AVELI 120 × 90 cm so šírkou 1,9 cm je z kvalitného eloxovaného hliníka, do detailov prepracovaný bez viditeľných spojov a nitov. Na magnetickej tabuli nenájdete ani žiadne vyčnievajúce hrany alebo ostré rohySkrutky na pripevnenie na stenu sú zraku ukryté sivými plastovými rohmi.

Montážna súprava súčasťou balenia

Súčasťou magnetickej tabule AVELI 120 × 90 cm je aj montážna súprava, vďaka ktorej si môžete prirobiť magnetickú tabuľu kam len budete chcieť a potrebovať. Tabuľu AVELI možno pripevniť aj vertikálne.



Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Tabule

Výbava a prichytenie

Výbava Držiak na písacie potreby
Prichytenie Na zavesenie

Vlastnosti

Vlastnosti Magnetická
Určenie Písanie popisovačom
Povrch Lakovaný
Rám Hliníkový

Farba

Farba Biela

Obsah balenia

Obsah balenia Montážna súprava

Rozmery

Šírka 1 200 mm
Výška 900 mm
Hĺbka 19 mm
Šírka rámu 13 mm
Kód:  AVL001c
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  XRT-00092

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02