Obnoviť stránku

AVEDA Thickening Tonic 100 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AVEDA Thickening Tonic 100 ml

Zahusťujúce vlasové tonikum je určené ženám rovnako ako mužom. AVEDA Thickening Tonic s bio výťažkami z amly, pšenice a kukurice posilní vlasové vlákna, čím dodá účesu objem. Prípravok je vhodný pre tenké, jemné a rednúce vlasy, ktoré sú už po prvom použití účinne posilnené s plnším objemom. AVEDA Thickening Tonic poteší vegánskym zložením s 96% zložiek prírodného pôvodu. Neobsahuje parabény, minerálne oleje, formaldehyd, vazelíny ani syntetické vône, nie je testovaný na zvieratách.

Kľúčové vlastnosti vlasového tonika AVEDA Thickening Tonic

  • Prípravok na vlasy, ktorý posilní vlasové vlákna a dodá účesu objem
  • AVEDA Thickening Tonic je určený pre tenké, jemné a rednúce vlasy
  • Zahusťujúce tonikum posilňuje vlasy po celej dĺžke od korienkov
  • Prípravok AVEDA Thickening Tonic obsahuje 96 % zložiek prírodného pôvodu
  • Vegánske zloženie s bio výťažkami z amly, pšenice a kukurice
  • Netestovaný na zvieratách

Použitie:
Tonikum rovnomerne nastriekajte do uterákom vysušených vlasov od korienkov až po končeky. Potom prečešte, vyfénujte do sucha a ďalej upravte, ako ste zvyknutí.

Zloženie

Water\Aqua\Eau, Propanediol, Hydrolyzed Corn Starch, Dimethicone Peg-8 Meadowfoamate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Emblica Officinalis Fruit Extract, Wheat Amino Acids, Hydrolyzed Brazil Nut Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Wheat Starch, Hydroxypropyl Starch, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Dihydroxypropyl Arginine Hcl, Stearamidopropyl Dimethylamine, Cetearyl Alcohol, Hydrogenated Lecithin, Dimethiconol, Coco-Glucoside, Sodium Magnesium Silicate, Polyquaternium-4, Polyquaternium-10, Dimethicone, Acacia Senegal Gum, Maltodextrín, Sodium Chloride, Citric Acid, Fragrance (Parfum), Farnesol, Eugenol, Linalool, Benzyl Salicylate, Citronellol, Citral, Limonene, Benzyl Benzoate, Geraniol, Sodium Gluconate, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol.

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Vegan

Typ

Typ produktu tonikum

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov

Zloženie

Špecifické zloženie Bez parabénov, Bez parfumovania, S prírodnými zložkami

Účinok

Účinok Objem

Typ vlasov

Typ vlasov Jemné, Slabé a rednúce

Objem

Objem 100 ml

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku Bezoplachová

Druh

Druh Prírodný, Vegánsky
Kód:  KSVL6918
Produktové číslo:  018084936757

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02