Obnoviť stránku

Avast! Internet Security OEM

5 3 hodnotení

Avast! Internet Security OEM

Množstvo podvodov je možné ľahko odhaliť, iné však dosť ťažko. Takmer za každým rohom číha neviditeľné nebezpečenstvo v podobe napríklad falošných stránok, ktoré sa snažia získať vaše peniaze. Softvér Avast Internet Security si so všetkým poradí. Ochráni vás a vy si môžete v kľude robiť svoje obľúbené veci na internete.

Kľúčové vlastnosti

  • Bezpečné internetové bankovníctvo
  • Ušetrí vás od phishingových útokov
  • Predstavuje účinnú ochranu proti všetkým typom nástrah, vírusov a malware
  • Nedá šancu spyware, ransomware a phishing útokom
  • Sandbox - spúšťajte podozrivé súbory v bezpečnom prostredí
  • Majte čistý prehliadač bez zbytočností
  • Vykonajte dôkladný test jedným kliknutím myši
  • Podpora priamo programu Pro Antivirus

Úplne bezpečné internetové bankovníctvo

Nakupujte, používajte internetové bankovníctvo, zdieľajte svoje fotografie a "lajkujte" ako o závod. S Internet Security sa vyhnete nepríjemným prekvapeniam na vašom bankovom výpise. Zabráni krádeži vašej identity a ochráni vás pred podvodnými stránkami. Funkcia Bezpečné DNS je ochranný štít pred falošnými stránkami, kde sa hackeri snažia získať vaše prihlasovacie údaje. Zároveň Internet Security nepretržite hľadá a odráža útoky na váš router a sieť.

Stop phishingovým útokom

Možno už ste sa kedysi stretli s phishingovým útokom a dostali e-mail s predmetom "vyhrali ste v lotérii". Na toto by ste pravdepodobne neskočili, ale dnešný phishing je už na oveľa pokročilejšeej úrovni ako predtým. Preto Internet Security neskúma len podozrivý text a neobvyklú adresu odosielateľa. Postará sa aj o to, aby vám niekto neoprávnene nezmenil nastavenia vyhľadávania, aby zarábal na vašom surfovaní.

Bezpečie sandboxu

Nedajte šancu ani skúseným hackerom pomocou jednoduchých sprievodcov zabezpečením. Sandbox umožňuje spúšťať podozrivé súbory v bezpečnom prostredí, izolovanom od zvyšku vášho PC. Softvér tiež testuje súbory stiahnuté z neznámych serverov, torrentov alebo flashdisku od cudzích ľudí, ktoré môžu obsahovať vírusy.

Vyzrejte nad hackermi

Internet Security odhalí všetky typy nástrah, vírusov a malware, a tiež spyware, ransomware a phishing útoky. Zistí, či je váš router správne nastavený, pretože v opačnom prípade do vašej siete a do všetkých pripojených zariadení môže ktokoľvek preniknúť. Chcete pre pokoj v duši otestovať problémy vo vašom PC a v sieti? Stačí jedno kliknutie myši. Aby sa vám hladko surfovalo na internete, softvér odstráni všetky nepotrebné panely, nástroje aj zásuvné moduly a rozšírenia, ktoré sa do prehliadača inštalovali bez vášho vedomia.

Stačí jedno heslo

Používate príliš veľa hesiel a nie ste si istí, či sú bezpečné? Potom využite program Heslá Avast, ktorý všetko zariadi. Od teraz si stačí pamätať jediné heslo. Máte problémy s produktom Avast? Potom už nemusíte hľadať zložito pomoc, stačí odoslať správu priamo z vášho programu Internet Security.

Kód:  WZ391a1
Produktové číslo:  AIS7012OCZ001
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17