Obnoviť stránku

AVACOM TPC-100S USB-C 100cm stříbrná

3,8 4 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

AVACOM TPC-100S USB-C 100cm stříbrná

Spoločnosť AVACOM si pre vás pripravila dátový kábel TPC-100S, ktorý funguje ako prepojovací kábel medzi klasickým USB-A a moderným USB-C. Tento dátový kábel AVACOM vám zaručí dlhú životnosť, pretože je celá jeho dĺžka vybavená nylonovým opletením. Milo vás prekvapí jeho dĺžka, ktorá je až 100 centimetrov. Samozrejmosťou je podpora plnej rýchlosti USB-C, ktorá dosahuje až 5 Gb za sekundu.

Kľúčové vlastnosti AVACOM TPC-100S

  • Nabíjací prúd až 3 A
  • Kvalitné nylonové opletenie pre väčšiu výdrž kábla
  • Dĺžka dosahujúca jedného metra
  • Podpora prenosu dát v rýchlosti 5 Gbps
  • Strieborný dizajn

Multifunkčné využitie dátového kábla Avacom

Vďaka svojmu USB-C konektoru a dĺžke 100 cm je tento dátový kábel AVACOM naozaj multifunkčný. Umožňuje prenášanie dát medzi smartphonom, tabletom a počítačom. Môžete ho, ale tiež využívať ako nabíjačku do auta alebo k sieťovej nabíjačke.

Nová technológia

Spoločnosť AVACOM zabezpečila ďaleko lepší kontakt medzi konektormi tým, že ich nechala poniklovať. Odolnosť jednotlivých článkov sa zvýšila vďaka hliníkovej krytke a rýchlosť nám zaručujú vodiče s technológiou Tinsel wire (spletené ohybné šnúry do viacerých vlákien).

 
Kód:  AVAe02
Produktové číslo:  DCUS-TPC-100S
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04