Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AUTONOM SHUTTLE

AUTONOM SHUTTLE

Prevrat v automobilovej doprave je oveľa bližšie, než si možno myslíte. Už počas roka 2017 predstavila francúzska spoločnosť Navya vozidlo s názvom Autonome Shuttle. Jedná sa funkčný prototyp robotického minibusu bez vodiča. Taký vozeň sa dokáže samostatne pohybovať po uliciach a reagovať na požiadavky zákazníkov. Navya Autonome Cab už v testovacom režime funguje na parížskej mestskej linke.

Kľúčové vlastnosti elektromobilu Navya autonome Shuttle

  • Prototyp elektromobil, ktorý má fungovať ako mikrobus bez vodiča
  • Dojazd po meste je zatiaľ udávaný dobou prevádzky 9 hodín
  • Súčasne uvezie až 15 pasažierov (11 sediacich)
  • Nabíjanie trvá približne 9 hodín
  • Plne klimatizovaný priestor pre cestujúcich

Spoločnosť Navya chystá revolúciu v preprave

Francúzsky výrobca pracuje relatívne v tichosti už mnoho rokov. Tento konkrétny projekt minibusu vznikol z úzkej spolupráce s dopravnej spoločnosti Keolis. Veľkým plusom bol aj pozitívny prístup parížskych úradov. Preprava autonómnymi minibusy je teraz počas testovacieho režimu pre cestujúcich úplne zadarmo. Vyššie obstarávacie náklady sa počas plánovanej životnosti minibusu vrátia hneď niekoľkokrát. Chcete niečo také aj na cesty našich miest?

Parametre a špecifikácia

Batéria a nabíjanie

Jazdné vlastnosti

Výkon 15 kW
Maximálna rýchlosť 45 km/h

Úžitkové vlastnosti

Počet miest 15
Hmotnosť 2 400 kg
Kód:  AUTO02shu
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18