Obnoviť stránku

YOKO VIILEE čierna/biela

132,90 €

YOKO VIILEE čierna/biela

Ak jazdíte na vašom žihadle do prírody alebo do práce, spoľahlivo potvrdíte, že kvalitná ochrana je základ. Pánske nohavice na motorku YOKO VIILEE čierna/biela vzorne prepojili komfort a bezpečie a od prvopočiatku upútajú svojím dizajnom, ktorý sadne najlepšie vyznávačom štýlu Enduro a motokros. Tieto do detailu premyslené nohavice na motorku zaručia kompletnú ochranu pred poranením, čo si primárne berie na starosti vonkajšia vrstva z materiálu Polyester a Textil.

YOKO VIILEE čierna/biela sú moto nohavice, ktoré niečo vydržia

To by ale bolo málo bez potrebných chráničov na rizikových zónach tela, ktoré zaručujú ochranu pri páde. To je dôvod, prečo moto nohavice YOKO VIILEE čierna/biela obsahujú vo výbave chrániče na kolenách. Nohavice na motorku YOKO VIILEE čierna/biela môžete nosiť hlavne v lete. V nemilosrdných horúčavách ale určite príde vhod šikovné vetranie. O maximálne pohodlie sa stará samozrejme aj to, že moto nohavice možno čiastočne upraviť na mieru. Nastaviteľná je predovšetkým šírka pásu.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Textil

Určenie

Určenie Pánske
Štýl Enduro, motokros

Veľkosť

Veľkosť XS

Farba

Farba Biela, Čierna

Sezóna

Sezóna Letná

Šírka/dĺžka

Obvod pása 72 cm
Dĺžka nohavíc 79 cm

Chrániče

Umiestnenie chráničov kolená
Typ chráničov prevlekové

Ďalšie vlastnosti

Výbava ventilačný systém, Priedušný materiál, Nastaviteľné pásiky
Možnosti prispôsobenia šírka pásu
Materiál podšívky Polyester
Kód:  motonad01555
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  motonad01555

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14