Obnoviť stránku

YOKO SCRAMBLE čierne

95,90 €

YOKO SCRAMBLE čierne

Ak sa vozíte na vašej motorke na výlety alebo do práce, nepochybne viete, že kvalitná ochrana je to hlavné. Pánske moto nohavice YOKO SCRAMBLE čierne premyslene prepájajú komfort a bezpečie a už pri prvom pohľade zaujmú svojím dizajnom, ktorý ocenia najviac priaznivci štýlu Enduro a motokros. Tieto kvalitné moto nohavice dokážu zaistiť podstatnú ochranu, čo si berie na starosti exteriérová vrstva z materiálu Textil.

YOKO SCRAMBLE čierne sú moto nohavice, ktoré vydržia

To by asi nebolo úplne ono bez integrovaných protektorov na významných partiách, ktoré pohltia silu nárazu pri páde. A preto motorkárske nohavice YOKO SCRAMBLE čierne obsahujú ochranu kolien. Nohavice na motorku YOKO SCRAMBLE čierne môžete obliekať hlavne v lete.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Textil

Určenie

Určenie Pánske
Štýl Enduro, motokros

Veľkosť

Veľkosť XS, S

Farba

Farba Čierna

Sezóna

Sezóna Letná

Šírka/dĺžka

Obvod pása 72 cm, 78 cm
Dĺžka nohavíc 79 cm, 82 cm

Chrániče

Umiestnenie chráničov kolená
Kód:  motonad01554
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  motonad01554

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01