Obnoviť stránku

YOKO SCRAMBLE čierne

87,90 €

YOKO SCRAMBLE čierne

Pokiaľ chodíte na motorke do práce aj na výlety, určite dobre viete, že bezpečnosť je vždy na prvom mieste. moto nohavice YOKO SCRAMBLE čierne na jedničku zjednotili bezpečnosť a komfort a okamžite nadchnú dizajnom všetkých, ktorí majú radi štýl Enduro a motokros. Tieto poctivo vyrobené moto nohavice poskytujú dostatočnú bezpečnosť pri nechcených pádoch, čo si berie na starosti vonkajšia vrstva z materiálu Hydropol 600, Spandex a Textil.

YOKO SCRAMBLE čierne sú moto nohavice, ktoré zaručia bezpečnú jazdu

Čo by to bolo za motorkára bez nevyhnutných chráničov na podstatných miestach tela, ktoré eliminujú následky nečakaného nárazu. A preto moto nohavice YOKO SCRAMBLE čierne majú vo výbave protektory na kĺboch kolien. Moto nohavice YOKO SCRAMBLE čierne môžete obliekať primárne v lete. O maximálny komfort sa stará samozrejme aj to, že moto nohavice možno čiastočne upraviť na mieru. Nastaviteľná je najmä šírka pásu.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Textil

Určenie

Určenie Detské
Štýl Enduro, motokros

Veľkosť

Veľkosť S, L, XL, XXL

Farba

Farba Čierna

Sezóna

Sezóna Letná

Šírka/dĺžka

Obvod pása 60 cm, 68 cm, 72 cm, 76 cm
Dĺžka nohavíc 61 cm, 69 cm, 73 cm, 77 cm

Chrániče

Umiestnenie chráničov kolená
Typ chráničov vkladacie

Ďalšie vlastnosti

Výbava Priedušný materiál, stretch panely
Možnosti prispôsobenia šírka pásu
Materiál podšívky Polyester
Kód:  motonad01551
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  motonad01551

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06