Obnoviť stránku

YOKO KISA čierne

115,90 €

YOKO KISA čierne

Ak chodíte na vašom stroji za prácou aj za zábavou, iste si uvedomujete, že nemá zmysel riskovať svoju kožu na ceste. nohavice na motorku YOKO KISA čierne príkladne spájajú v jedno funkčnosť a bezpečnosť a už od počiatku nadchnú vzhľadom všetkých, ktorí preferujú štýl Enduro a motokros. Tieto nohavice na motorku prinášajú dostatočnú ochranu pred prípadným zranením, ktorú má na svedomí použitý vonkajší materiál Hydropol 600, Spandex a Textil.

YOKO KISA čierne sú nohavice na motorku, ktoré vám zachránia kožu

Poriadny motorkár sa však nezaobíde bez nevyhnutných chráničov na podstatných miestach tela, ktoré eliminujú následky nečakaného pádu. A preto moto nohavice YOKO KISA čierne zahŕňajú vo výbave kvalitné protektory na kolenách. Moto nohavice YOKO KISA čierne môžete používať najmä v letných mesiacoch.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Textil, Spandex, Hydropol 600

Určenie

Určenie Detské
Štýl Enduro, motokros

Veľkosť

Veľkosť S, L, XL

Farba

Farba Čierna

Sezóna

Sezóna Letná

Šírka/dĺžka

Obvod pása 60 cm, 68 cm, 72 cm
Dĺžka nohavíc 61 cm, 69 cm, 73 cm

Chrániče

Umiestnenie chráničov kolená

Ďalšie vlastnosti

Výbava Priedušný materiál
Kód:  motonad01552
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  motonad01552

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19