Obnoviť stránku

YOKO JÄTKÄ čierne

137,90 €

YOKO JÄTKÄ čierne

Pokiaľ vyrážate na vašom žihadle do prírody alebo do práce, nepochybne viete, že bezpečnosť je prioritou. Pánske nohavice na motorku YOKO JÄTKÄ čierne skvele skombinovali komfort a bezpečie a už od začiatku zaujmú svojím dizajnom každého, kto má rád štýl Road a Enduro. Tieto poctivo vyrobené moto nohavice poskytujú nutnú ochranu pri prípadnej nehode, o čo sa postará vrchná vrstra materiálu Hydropol 600.

YOKO JÄTKÄ čierne sú moto nohavice, ktoré vás ochránia

Poriadny motorkár sa však nezaobíde bez integrovaných chráničov na rizikových oblastiach tela, ktoré eliminujú následky nečakaného nárazu. A z toho dôvodu motorkárske nohavice YOKO JÄTKÄ čierne obsahujú vo výbave ochranu kolenných kĺbov. Moto nohavice YOKO JÄTKÄ čierne môžete využívať celoročne. Počas naozaj horúcich dní vám však zaručene príde vhod ventilačný systém. Obavy z dažďa mať nemusíte. Moto nohavice YOKO JÄTKÄ čierne sú totiž nepremokavé.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Hydropol 600

Určenie

Určenie Pánske
Štýl Road, Enduro

Veľkosť

Veľkosť M, XL, XXL

Farba

Farba Čierna

Sezóna

Sezóna Celoročná

Chrániče

Umiestnenie chráničov kolená

Ďalšie vlastnosti

Výbava ventilačný systém, nepremokavá úprava, Priedušný materiál, CE Homologácia
Kód:  motonad02780
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  motonad02780

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03