Obnoviť stránku

YATO - Pumpa olejová ručná, 0,5 l, 1 vývod

4,5 11 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
11,90 €

YATO - Pumpa olejová ručná, 0,5 l, 1 vývod

Zháňate do svojho garážového arzenálu ručnú pumpu na odčerpanie kvapalín? Sú vaše nároky kladené hlavne na kvalitu použitých materiálov, skladnosť a mobilitu zariadenia? V tom prípade pre vás máme produkt spoločnosti YATO, ktorá ponúka výrobky profesionálnej úrovne. Túto ručnú pumpu s kapacitou 0,5 litra vo svojej dielni rozhodne využijete. 

Kľúčové vlastnosti

  • Univerzálne použitie
  • Malá hmotnosť
  • Jednoduché použitie
  • Ergonomická rukoväť
  • Hadica súčasťou balenia
  • Jednoduché čistenie

Kvalitný a spoľahlivý výrobok

Dielenské spracovanie a použitie kvalitných materiálov robí z tejto pumpy vášho trvalého a spoľahlivého pomocníka. Je vhodná na doma, v garáži, aj v profesionálnom servise. Po vybalení je okamžite pripravená na prácu. Jednoduché čistenie je zaručené skrutkovým uzáverom. S touto ručnou pumpou si dokonale poradíte pri odsávaní nafty, benzínu, ropy alebo chladiacich a brzdových kvapalín. V balení pumpy s jedným vývodom nájdete aj hadicu.

Parametre a špecifikácie:
Objem:
500 cm3

Maximálny tlak:
70 MPa
Hmotnosť:
0,8 kg

 
Kód:  AUPR2043
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  YT-0708

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16