Obnoviť stránku

Xtrobb Tester brzdovej kvapaliny

4,8 4 hodnotení
4,62 €

Xtrobb Tester brzdovej kvapaliny

Kompaktné veľkosti - tester má malé rozmery, veľkosť pripomína fixku. Nástroj sa zmestí aj do šikovného boxu na náradie, ktorý vozíme v aute alebo aj vo vrecku.

Presný - princíp činnosti testera je založený na meraní obsahu vody v brzdovej kvapaline. Stačí ponoriť elektródy do kvapaliny. Vďaka presnému meraniu pomocou indikátorov v podobe 5 LED diód, môžete si byť istí, že získate presné meranie hladiny vody v brzdovej kvapaline.

5 LED - tester má LED diódy indikujúce hladinu kvapalnej vody. Zelená dióda - batéria v poriadku, obsah vody <1%, žltá dióda - obsah vody od 1% do 2%, dve žlté diódy - obsah vody od 2% do 3%, červená dióda - obsah vody cca 3%, dve červené diódy – obsah vody nad 3%.

Okamžité meranie - všetko, čo musíte urobiť, je stlačiť tlačidlo a ponoriť elektródy testera do nádržky brzdovej kvapaliny a potom prečítať LED diódy. Výsledok sa objaví po niekoľkých sekundách po ponorení testera do kvapaliny.

Kľúčové vlastnostiXtrobb Testeru brzdových kvapalín

  • Farba: čierna
  • Napájanie: 1× AAA batérie (nie je súčasťou balenia)
  • Rozmery: 15 × 2,5 cm
  • Hmotnosť: 0,035 kg
  • Hmotnosť v balení: 0,052 kg
Kód:  CARaaa0027
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  00019369

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07