Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Xeramic - Lítiová vazelína EP-2, 500 g

5 2 hodnotení
17,90 €

Xeramic - Lítiová vazelína EP-2, 500 g

Xeramic -Lítiová vazelína EP-2, 500 g

Univerzálne mazivo s vysokou účinnosťou. Je určená aj na mazanie súčastí, ktoré sú vystavené vysokému tlaku. Toto mazivo je stabilné aj za vysokého tlaku. Vďaka prísadám ponúka toto mazivo aj vysokú úroveň ochrany proti korózii a má vynikajúce antioxidačné vlastnosti. Toto mazivo bylo vyvinuté špeciálne na mazanie motorových vozidiel a priemyslových dielov. Možno ho tiež použiť pri extrémne vysokých teplotách a veľkom zaťažení. Mazivo PM Xeramic® Lithium EP-2 je vodotesné a ponúka vynikajúcu mechanickú odolnosť. Teplotný rozsah: - 30 °C až + 150 °C.


Parametre a špecifikácia

Balenie

Balenie V tégliku

Vlastnosti

Zloženie maziva Lítiové
Typ maziva Vazelína
Použitie maziva Na ložiská

Farba

Farba Číra
Kód:  AUPR271823
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  XR20165
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02