Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Voltcraft VC900A 6v1

Voltcraft VC900A 6v1

Voltcraft VC900A je startovací sada a multifukční pomocník zároveň. Disponuje 6 funkcemi a nenabízí tak jen pomoc pří startování. Díky integrovanému kompresoru, který umí vytvořit tlak až 18 barů se skvěle hodí pro nafukování pneumatik, sportovních míčů nebo menších nafukovacích matrací.
Přístroj naleznete uvnitř praktického pouzdra z odolného plastu, s uchem na pohodlné nošení a s integrovanou  LED svítilnou. Skrze dvě 12 V zásuvky lze napájet či nabíjet širokou škálu elektrických spotřebičů, stejně tak je lze připojit pomocí USB.
Parametry a specifikace:
Provozní tlak:
18 bar
Pomocný startovací proud:
450 A
Rozměry:
285 x 260 x 220 mm (š x v x h)
Hmotnost:
6,5 kg
Funkce:
Pomoc pří startování
Montážní svítilna se 3 bílými LED
Kompresory
Výstupy 2 x 12 V
USB zásuvka
Napěťový měnič 230 V
Indikátor nabíjení
LED pro indikaci správné nebo špatné polarity při nabíjení
Fixace pro bezpečné připevnění krokodýlových svorek
Manometr
Přihrádka pro hadici
Větrák
Kód:  VC109b
Produktové číslo:  857905

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01