Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Victron Nabíjačka BlueSmart 12 V/5 A IP65

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Victron Nabíjačka BlueSmart 12 V/5 A IP65

Victron BlueSmart 12V/5A IP65 je inteligentná a profesionálna nabíjačka, ktorá vám ponúkne veľké množstvo užitočných funkcií a režimov potrebných k správnej starostlivosti o vašu autobatériu. Výrobok je opatrený krytím IP65, vďaka ktorému je schopný odolať vode aj prachu a tak ho možno použiť aj v náročných podmienkach napríklad autodielne. Nabíjačka BlueSmart je optimálna pre batérie s kapacitou do 20 – 50 Ah.

Kľúčové vlastnosti nabíjačky Victron Bluesmart 12V/5A IP65

  • Victron Bluesmart 12V/5A disponuje Bluetooth konektivitou
  • Nabíjačka je určená pre batérie automobilov, lodí, karavanov alebo napríklad motocyklov
  • Vďaka IP65 je nabíjačka Victron vhodná aj do náročných podmienok
  • Vhodná pre Li-ion, gélové, AGM a otvorené kvapalinové batérie
  • Funkcia regenerácie a obnova úplne vybitej batérie
  • Dlhá životnosť všetkých komponentov z dôvodu nízkeho stupňa zahrievania

Smart nabíjanie a dokonalý prehľad s nabíjačkou Victron Bluesmart

Nabíjačka Victron BlueSmart 12V/5A využíva na nabíjanie dômyselný algoritmus zložený celkom zo siedmich krokov, ktorý udrží vašu batériu v najlepšej možnej kondícii po celú dobu jej životnosti. Vďaka Bluetooth rozhraniu, ktoré je už v nabíjačke zakomponované, a aplikácii VictronConnect môžete navyše pomocou smartfónu či tabletu sledovať alebo nakonfigurovať celý proces nabíjania. Samozrejmosťou nabíjačky sú zvláštne režimy pre nabíjanie a skladovanie Li-ion batérií, gélových, AGM a otvorených kvapalinových batérií.

Obnova pre podbité alebo úplne vybité batérie

Veľa nabíjačiek bežne dostupných na trhu nedokáže rozoznať, teda ani nabíjať, batérie, ktorých napätie kleslo na kriticky nízku hodnotu. To však nie je prípad nabíjačky Victron BlueSmart 12V/5A, ktorá disponuje režimom obnovy veľmi nízkym prúdom. Ten pomaly dobíja podbitú batériu, kým nedosiahne bežné napätie a nie je schopná bežného režimu.

Parametre a špecifikácia

Funkcie

Funkcie nabíjanie, udržovací režim, ochrana proti prepólovaniu

Vlastnosti

Nabíjacie napätie 12 V
Min. nabíjací prúd 2 A
Max. nabíjací prúd 5 A
Druh nabíjaných batérií Gélové, AGM, zaplavené
Mikroprocesor Áno
Kód:  AUPR217735
Produktové číslo:  SK-1310012810

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03