Obnoviť stránku

Vaňa do batožinového priestoru pre Škoda ROOMSTER od 2006

5 2 hodnotení

Vaňa do batožinového priestoru pre Škoda ROOMSTER od 2006

Patríte medzi ľudí, ktorí chcú udržiavať svoje auto v úplnej čistote a tým vo výbornej kondícii? Zvlášť v zimnom období nastávajú situácie, kedy do batožinového priestoru vášho auta musíte dať špinavé a mokré predmety. Či už sa jedná o obuv po lyžovaní, psa po prechádzke, či čokoľvek iné, táto vaňa ochráni kufor vášho auta pred nečistotami a hlavne vodou. Je presne vyrobená pre vozidlo Škoda Fabia Hatchback tretej generácie. Čo znamená, že do vášho auta padne ako uliata a nemusíte sa báť prečnievajúcich koncov ani chýbajúcich miest.

Kľúčové vlastnosti

  • Vyrobená z modifikovaného polyetylénu
  • Zvýšený okraj pre zadržanie nečistôt
  • Jednoduchá údržba - vaňa je umývateľná
  • Kvalitné spracovanie, dlhá životnosť
  • Neprepustí vodu ani chemikálie
  • Určená pre vozidlo Škoda FABIA III Hatchback od 2014

Jednoduchá údržba

Znečistenú vaňu možno jednoducho vytiahnuť a opláchnuť vodou. V prípade, že už jej nebudete potrebovať, je možné ju zmotať a nechať doma. Nemusíte sa báť, že by sa vám po ohnutí nejako zdeformovala. Vždy sa vráti späť do pôvodného tvaru.

 

Parametre a špecifikácia

Konfigurátor vozidla

Výrobca ŠKODA
Model ROOMSTER (5J7) (VELKOROZMEROVA LIMUZINA) [03.06-05.15]
Kód:  AUPR2879
Produktové číslo:  101513M

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18