Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Upínacia súprava 2'/5 t/8 m – predl. račňa ERGO

21,90 €

Upínacia súprava 2'/5 t/8 m – predl. račňa ERGO

Upínací popruh SIMEX sa používa pri sťahovaní či prevážaní ťažších kusov nákladu. Náklad pevne uchytíte napríklad na vozík, kamión, v nákladovom priestore alebo napríklad na strechu osobného automobilu. Ak vám záleží na tom, aby bol prevážaný náklad bezpečne upevnený, mal by upínací popruh spĺňať potrebnú nosnosť. Na jeho výrobu bol vybraný kvalitný a odolný materiál, ktorý ponúka nosnosť 5000 kg. Pri výbere je nevyhnutné zohľadniť aj dĺžku, ktorá disponuje 8 m a tiež šírku 50 mm. Na upnutie nákladu použijete račňu, vďaka ktorej ho pevne pritiahnete. Ak je potrebné, aby bol náklad pevne uchytený k dopravnému prostriedku, je dôležité zvoliť aj optimálny typ zakončenia popruhu. Tento ponúkaný typ od výrobcu SIMEX ponúka tiež hák. Balenie disponuje 1 ks upínacieho popruhu, ktorého farba je oranžová.

Významné funkcie upínacieho popruhu Upínacia súprava 2'/5 t/8 m – predl. račňa ERGO

  • Gurtňa SIMEX na upnutie a bezpečný prevoz nákladu
  • Vďaka použitému materiálu ponúka nosnosť 5000 kg
  • Čo sa rozmerov týka, tie sú 50 mm × 8 m
  • V balení sa nachádza 1 ks
  • Popruh je zakončený hákom
  • Gurtňa s račňou
  • Farba sťahovacieho popruhu SIMEX: oranžová

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Dĺžka 8 m
Šírka 50 mm

Nosnosť

Nosnosť 5 000 kg

Počet ks v balení

Počet ks v balení 1 ks

Upínací systém

Upínací systém račňa
Zakončenie hák

Farba

Farba Oranžová
Kód:  AUPR218135
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  UP1080

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17