Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

UEBLER X31S na 3 bicykle

5 1 hodnotení
762,90 €

UEBLER X31S na 3 bicykle

Jazdíte často na výlety, ale nechce sa vám zakaždým dávať dole zo strechy rakvu kvôli nosičom na bicykle? Potrebujete si vziať na dovolenku množstvo vecí a okrem rakvy sa vám už na strechu nič nezmestí, nieto ešte bicykle? V tom prípade pre vás máme výborné riešenie. Je ním luxusný nosič 3 bicyklov Uebler X31 S nano od prvotriedneho nemeckého výrobcu Uebler. Na pripevnenie nosiča je nutné mať vozidlo vybavené ťažným zariadením.

Kľúčové vlastnosti

  • Zamykanie bicyklov k nosiču bicyklov
  • Zamykanie nosiča bicyklov k ťažnému zariadeniu
  • Jednoduchá montáž
  • Sklápacia funkcia s naloženými bicyklami
  • Svetlomety

Praktický a univerzálny

Nosič je možné v priebehu pár sekúnd zložiť a uložiť ako bežnú batožinu do priloženej tašky. Vďaka jeho univerzálnosti je možné jednoducho prepraviť akékoľvek typy bicyklov, a to ako v pánskom, tak aj v dámskom vyhotovení. Tento nosič je tiež odporúčaný na prepravu elektrobicyklov. Vďaka dvom zámkom, ktoré uzamknú ako nosič k autu, tak aj bicykle k nosiču, sa už nemusíte báť zlodejov počas nutných zastávok. Samozrejmosťou sú tiež dva zadné svetlomety.

Je jedinečný

Upínací mechanizmus, v kombinácii s nízkou váhou celého nosiča, z neho robí naozaj jednotku na trhu medzi nosičmi bicyklov na ťažné zariadenie. Montáž je veľmi rýchla a jednoduchá.  Určite oceníte sklápaciu funkciu pre umožnenie otvárania zadných dverí. Nosič je vybavený 13-pólovou elektro zástrčkou, ktorá sa dá na 7-pólovú zmeniť pomocou adaptéra.

Parametre a špecifikácia:

Rozmery:
119 x 77 x 79 cm

Rozmery (zložený):
63 x 24 x 79 cm

Nosnosť:
54 kg

Hmotnosť:
15 kg

Farba:
čierno-strieborná

Zámok:
Áno

Elektro prípojka:
13-pólová

Montáž nosiča na ťažné zariadenie:
jednoduchým utiahnutím montážnej páčky

Vzdialenosť medzi kolesami:
130 cm

Maximálny počet bicyklov:
3

Sklápacia funkcia s naloženými bicyklami:
Áno

Parametre a špecifikácia

Typ nosiča bicyklov

Upevnenie na ťažné zariadenie

Počet kolies

Počet bicyklov 3

Uzamykateľnosť

Uzamykateľnosť Bicykla k nosiču, Nosiča k autu

Funkcie a príslušenstvo

Funkcie sklopný
Konektory a redukcie 13-pinový konektor

Nosnosť

Nosnosť 54 kg
Kód:  AUPR752
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  UE15770

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09