Obnoviť stránku

TXR Rival čierne veľkosť 4XL

5 1 hodnotení
102,90 €

TXR Rival čierne veľkosť 4XL

Pokiaľ chodíte na skútri alebo motorke do blízkych aj vzdialených miest, iste potvrdíte, že zbytočne riskovať svoju kožu nemá zmysel. Dámske nohavice na motorku TXR Rival čierne veľkosť 4XL zaujímavo zjednocujú ochranu a bezpečie a od počiatku potešia svojím dizajnom všetkých, ktorí majú radi štýl Road. Tieto vynikajúce nohavice na motorku zaručia tak potrebnú ochranu pred poranením, čo si primárne berie na starosti vrchný materiál Polyester.

TXR Rival čierne veľkosť 4XL sú nohavice na motorku, ktoré vás ochránia

Avšak správny motorkár na sedlo svojho stroja nesadne bez nevyhnutných chráničov na najrizikovejších oblastiach, ktoré eliminujú následky nečakaného pádu na vozovkou. Preto moto nohavice TXR Rival čierne veľkosť 4XL majú protektory na kolenách. Nohavice na motorku TXR Rival čierne veľkosť 4XL môžete využívať behom celej sezóny. O maximálne pohodlie sa stará aj to, že si nohavice na motorku môžete nastaviť podľa vlastnej ľubovôle. Prispôsobiteľná je hlavne šírka pásu.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Polyester

Určenie

Určenie Dámske
Štýl Road

Chrániče

Umiestnenie chráničov kolená
Materiál chráničov Polyuretán

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť XXXXL

Farba

Farba Čierna

Ďalšie vlastnosti

Výbava ventilačné zipsy, stretch panely, vonkajšie chrániče kolien
Možnosti prispôsobenia šírka pásu
Materiál podšívky Polyester

Šírka/dĺžka

Dĺžka nohavíc 117 cm
Kód:  Moto24620
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  875/4XL

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13