Obnoviť stránku

TXR Patriot veľkosť W36/L31

118,92 €

TXR Patriot veľkosť W36/L31

Ak chodíte na motorke za prácou či za zábavou, bezpečne potvrdíte, že bezpečnosť je základ všetkého. Dámske moto nohavice TXR Patriot veľkosť W36/L31 príkladne spojili pohodlie a bezpečnosť a už na prvý pohľad zaujmú svojím dizajnom všetkých, ktorí majú radi štýl café racer, Road a chopper. Tieto precízne spracované moto nohavice poskytujú nutnú bezpečnosť pri nechcených pádoch, ktorú má na svedomí použitý vonkajší materiál bavlna, Spandex a kevlar.

TXR Patriot veľkosť W36/L31 sú nohavice na motorku, ktoré vydržia

Čo by to ale bolo za moto nohavice bez nevyhnutných chráničov na citlivých telesných partiách, ktoré eliminujú následky nečakaného nárazu. Z toho dôvodu nohavice na motorku TXR Patriot veľkosť W36/L31 obsahujú vo výbave kvalitné chrániče kolenných kĺbov. Nohavice na motorku TXR Patriot veľkosť W36/L31 možno nosiť behom celej sezóny.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál bavlna, Spandex, kevlar

Určenie

Určenie Dámske
Štýl café racer, Road, chopper

Veľkosť

Veľkosť 36/31

Farba

Farba Modrá

Sezóna

Sezóna Celoročná

Chrániče

Umiestnenie chráničov kolená
Kód:  CARaaa0283
Záruka: 24 mesiacov

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16