Obnoviť stránku

Trust Premium Car Holder

4,4 39 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Trust Premium Car Holder

Univerzálny držiak do auta pre smartfóny od spoločnosti Trust. Pripevňuje sa priamo na čelné sklo s možnosťou otočenia o 360°. Výhoda uchytenia spočíva predovšetkým v tom, že máte stály prístup ku všetkým tlačidlám a konektorom telefónu. Obsluhujte bezpečne navigáciu, vybavujte pohodlne hovory alebo si pustite hudbu. Všetko zvládnete jednoducho, rýchlo a bez ohrozenia seba aj vášho okolia.

Držiak má kovom vystužené, pogumované vyhotovenie, takže nemusíte mať obavy, že dôjde k poškriabaniu vášho smartfónu. Rukoväť je možné rozšíriť až do veľkosti uhlopriečky 6", presnejšie až do šírky 83 mm, čo spĺňa požiadavky väčšiny telefónov aj s puzdrom.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Určenie Do auta
Spôsob prichytenia zariadenia k držiaku Mechanický
Prichytenie držiaka Na sklo
Vlastnosti a funkcie Upraviteľná poloha
Kód:  JS266z4
Produktové číslo:  20398
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01