Obnoviť stránku

VERSACO TREND DC SILVER / BLACK 15"

4,8 33 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
24,90 €

VERSACO TREND DC SILVER / BLACK 15"

Kryty na kolesá TREND DC SILVER / BLACK pre rozmer disku 15". Kryty sú vyrobené z prvotriedneho materiálu ABS, vyznačujúce sa tvrdosťou, pružnosťou, odolnosťou voči poveternostným a mechanickým vplyvom. Určené sú pre väčšinu oceľových diskov kolies. Montáž je vykonávaná jednoducho - bez použitia náradia. Výrobok spĺňa ATEST 8SD. Balenie obsahuje 4 kusy krytov.

Materiál:
Akrylonitrilbutadienstyren (skratka ABS) je amorfný termoplastický priemyselný kopolymér, ktorý je odolný voči mechanickému poškodeniu. Tuhý, húževnatý, podľa typu odolný proti nízkym aj vysokým teplotám, málo nasiakavý, zdravotne neškodný. Je odolný voči kyselinám, hydroxidom, uhľovodíkom, olejom i tukom.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Priemer disku 15"
Materiál ABS plast
Tvar lúčový
Farba čierno-strieborná
Počet krytov v súprave 4 ks
Kód:  AUPR4115
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  6VTRENDDC15
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02