Obnoviť stránku

TORQ 10FX Random Orbital Polisher

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

TORQ 10FX Random Orbital Polisher

Pre renováciu lakov automobilov a ich leštenie na profesionálnej úrovni bola navrhnutá orbitálna leštička v inovatívnom dizajne TORQ 10FX Random Orbital Polisher 9 mm. Nielen, že veľmi účinne ošetrí lak automobilu použitím brúsiacich a leštiacich kotúčov aj korekčných prípravkov a voskov, ale využijete ju tiež na čistenie kobercov a čalúnenia v interiéri vozidla. Práca s leštičkou TORQ 10FX je jednoduchá vďaka jej pohodlnému ergonomickému dizajnu. Perfektne zladený výkon a intuitívne ovládanie prístroja zaisťuje bezpečnú a kvalitne odvedenú prácu. V tele leštičky je integrovaný digitálny displej a ovládacie prvky sú priamo na dosah palca ruky, takže prístroj jednoducho ovládate, bez toho aby ste spustili pohľad z laku. 

Kľúčové vlastnosti leštičky TORQ 10FX Random Orbital Polisher

  • Orbitálna leštička inšpirovaná profesionálmi
  • Prístroj odstraňuje škrabance a škvrny z laku auta
  • TORQ 10FX Random Orbital Polisher aplikuje vosky a glazúry
  • Vhodná na čistenie kobercov a čalúnenia vozidla
  • Presná a kvalitná práca bez nežiadúcich vibrácií
  • Intuitívne ovládanie a digitálny displej
  • Bezpečnostné čidlá bránia prebrúseniu a spáleniu laku
  • Pohodlná práca vďaka ergonomickému dizajnu

Profesionálna práca s TORQ 10FX

Orbitálny pohyb kotúča imituje krúživý pohyb ľudskej ruke, ktorým ľahko odstráni škrabance aj škvrny a leští lak karosériu. Rovnako jednoduchá je aj aplikácia vosku, tmelu a glazúry. Mechanické bezpečnostné čidlá umožnia zastavenie leštičky v zložitejších častiach karosérie, čím zamedzia jej nežiaducemu poškodeniu. Leštička TORQ 10FX Random Orbital Polisher je vhodná pre pravákov aj ľavákov a bude vám slúžiť dlhé roky, vďaka vysoko kvalitným materiálom, z ktorých je vyrobená.

 

Parametre a špecifikácia

Príkon

Príkon 700 W

Max. otáčky

Max. otáčky 4 200 ot./min

Špeciálne funkcie

Špeciálne funkcie Regulácia otáčok

Hmotnosť

Hmotnosť 2,5 kg

Typ leštičky

Typ leštičky Orbitálna
Kód:  AUPR16311
Produktové číslo:  BUF 501

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06