Obnoviť stránku

Topcom Twintalker 9500 Airsoft

4,3 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Topcom Twintalker 9500 Airsoft

Špeciálne 2 vysielačky Topcom Twintalker 9500 Airsoft ponúkajú vhodné maskáčové prevedenie. Umožnia vám komunikovať až do vzdialenosti 10 km. Na 8 kanáloch a až 38 subkanáloch.
K dispozícii máte funkciu sledovania, prehľadávania, a to až dvoch kanálov naraz. Samozrejme, že ani tu vám nebudú chýbať stopky, potvrdenie zapnuté/vypnuté a uzamknutie klávesníc. Na výber máte až 15 typov prezváňania. Súprava sa hodí do naozaj ťažkých terénov vďaka výbornej redukcii šumu. S týmto pestrým vybavením vám chýba už len niekam vyraziť a vysielačky pekne vyskúšať.
Parametre a špecifikácie:
Funkcie:
8 kanálovCTCSS: 3815 volacích tónovFunkcia sledovaniaFunkcia prehľadávania 2 kanálov súčasneHlasové ovládaniePodsvieteniePotvrdenie "Rozumiem"Zapnutie/vypnutie potvrdenie "Rozumiem"Funkcia blokovania klávesovStopkyZdierka pre slúchadláZdierka pre slúchadlá/mikrofón/nabíjačkuOdolnosť proti vodeVibrátorExtra redukcia šumu na dosiahnutie krištáľovo čistého zvuku
Balenie obsahuje:
2 x samostatná nabíjačka
2 x PTT handsfree "Air Tube"
2 x klip na opasok
2 x 4 NiMH AAA batérie

Kód:  EAZ455d2
Produktové číslo:  5411519016270

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01