Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

THULE SnowPack 7326

265,90 €

THULE SnowPack 7326

Elegantný aerodynamický strešný nosič lyží Thule SnowPack 7326 so šírkou úložnej plochy 75 cm je skvelým pomocníkom na prepravu šiestich párov lyží alebo štyroch snowboardov. Prednosťou nosiča je jeho nízky profil, ktorý zlepšuje aerodynamiku. Vďaka inteligentnému vertikálnemu pružinovému systému, nastaviteľnej výške a zvyšovaciemu adaptéru umožňuje upevnenie všetkých typov lyží a snowboardov, vrátane lyží s vysokým viazaním. Zároveň chráni strechu vozidla pred škrabancami. Je vybavený mäkkými gumovými úchytmi, ktoré sú k povrchom lyží veľmi šetrné.

Kľúčové vlastnosti

  • Elegantný strešný nosič na prepravu 6 párov lyží alebo 4 snowboardov
  • Nízky profil zlepšuje aerodynamiku
  • Inteligentný vertikálny pružinový systém
  • Priestor na lyže s vysokým viazaním
  • Uzamknutie pomocou systému jedného kľúča
  • Ľahké upevnenie na priečniky vozidla

Jedinečný systém jedného kľúča

Nosič sa jednoducho otvára a zatvára pomocou robustného tlačidla, a to aj v rukaviciach, počas studeného počasia. Skvelou vychytávkou je uzamknutie lyží na nosiči a nosiča na aute pomocou iba jediného kľúča. Vaše lyžiarske vybavenie tak bude zabezpečené nielen počas jazdy, ale napríklad aj na parkovisku. 

Jednoduchá montáž bez použitia náradia

Nosič je určený na upevnenie na strešné priečniky automobilu alebo na nosné tyče. Jeho montáž je veľmi jednoduchá, nasadíte ho priamo do T-drážok nosných tyčí pomocou súčiastky, ktorá je súčasťou balenia. Súprava obsahuje dva kusy strešných nosičov, ktoré sú vyrobené z veľmi odolného a nehrdzavejúceho hliníka s dlhou životnosťou.
Doplňujúce informácie:
Šírka plochy na umiestnenie lyží:
75 cm
Vhodné na nosné tyče:
Štvorhranné a aero
Materiál:
Hliník
Obsah balenia:
2 ks strešných nosičov

Parametre a špecifikácia

Upevnenie

Upevnenie Na záhradu

Preprava párov lyží

Počet párov lyží 6
Počet snowboardov 4

Vlastnosti

Funkcie Uzamykateľné

Materiál

Materiál Hliník

Farba

Farba Strieborná
Kód:  AUPR4039a
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  TH7326
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04