Obnoviť stránku

Thule FreeRide s T-drážkovým adaptérom

Thule FreeRide s T-drážkovým adaptérom

Nový vylepšený strešný nosič bicyklov Thule FreeRide 532 sa od svojho staršieho predchodcu líši strieborným lakovaním. Krokom k vynikajúcej stabilite bicykla na streche automobilu je vynikajúci upínací systém, v tomto prípade kombinácia držiaka rámu s rýchloupinákom a rýchloupínacími popruhmi. Držiak rámu je vhodný pre väčšinu rámov až do priemeru 80 mm. Prispôsobiteľné rýchloupínacie popruhy sú vybavené návlekmi na ochranu bicyklov, ktoré sú tak bezpečne zaistené. Pre pocit bezpečia možno nosič s bicyklom uzamknúť a zabrániť tak prípadnej krádeži. Zámky sú súčasťou balenia.
Pripevnenie je vyriešené pomocou oceľových strmeňov s rozstupom 58 mm s plastovou ručnou excentrickou pákou, celá montáž teda prebieha úplne bez náradia a je otázkou niekoľkých minút. Ak patríte medzi milovníkov cyklistiky, s Thule 532 FreeRide môžete odteraz brať svoj bicykel cez víkendy na chatu alebo na dlhšiu dovolenku - bez strachu o prvotriednu funkčnosť a maximálnu spoľahlivosť nosiča, ktoré garantuje bezpečnostný štandard City-Crash.

Kľúčové vlastnosti

  • Rýchloupínacie popruhy 
  • Uzamykateľný
  • Kompatibilný so systémom jedného kľúča
  • Možno pripevniť na pravú či ľavú stranu
  • Vhodný pre nosiče WingBar, SlideBar, aero tyče a štvorhranné tyče
  • Adaptér na T-drážky 20 × 20 mm
  • Schválenie TÜV
  • Spĺňa štandardy City-Crash

Vhodné priemery rámov:
22 - 70 mm
65 - 80 mm (oválny rám)
Maximálna povolená hmotnosť jedného bicykla:
17 kg

Parametre a špecifikácia

Typ nosiča bicyklov

Upevnenie na strechu

Počet kolies

Počet bicyklov 1
Kód:  AUPR750
Produktové číslo:  TH532
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01