Obnoviť stránku

Thule BackSpace 917-1

Thule BackSpace 917-1

Ak patríte medzi vlastníkov špičkového nosiča bicyklov Thule 917 VeloSpace a nepotrebujete zrovna prevážať bicykle ale iné potrebné veci, iste by sa vám mohol hodiť tento precízne spracovaný kufor Thule BackSpace 917-1. Je určený práve pre montáž na tento typ nosiča a vďaka svojim rozmerom, nosnosti až 50 kg a obriemu objemom 300 litrov do neho s prehľadom uložíte aj dve golfové tašky.

Kľúčové vlastnosti boxu Thule

  • Špičkový box určený pre montáž na nosič bicyklov Thule 917 VeloSpace
  • Obrí objem až 300 litrov
  • Ľahká skladacia konštrukcia
  • Jednoduchá inštalácia
  • Vodoodolný materiál IPX
  • Integrované rukoväte pre jednoduché prenášanie
  • Spĺňa štandard City-Crash

Kvalitne spracovaný box Thule BackSpace 917-1

Thule BackSpace 917-1 je vyrobený z vysoko kvalitného a odolného materiálu IPX a spĺňa štandardy testov City-Crash. Inštalácia je veľmi jednoduchá a stačí len namontovať na nosič prídavné spony pre fixačné pásky. Pevné dno presne sadne na základňu a zaistí sa pomocou spôn s račňovým dotiahnutím. Horný úchyt boxu sa zaklapne na hrazdu nosiča a je hotovo.

Celý box Thule je uzatvárateľný zipsom a pomocou pásov s uzamykateľnými sponami špeciálnym kľúčom. Veľkou výhodou je ľahká a nenáročná konštrukcia, ktorá po zložení zaberá minimum miesta. Iste oceníte aj integrované rukoväte pre jednoduché prenášanie.
Upozornenie!
Zaťaženie je závislé na povolenej zvislej záťaži čapu ťažného zariadenia!

 
Kód:  AUPR03745
Produktové číslo:  TH 917-1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06