Obnoviť stránku

Štartovacie káble 1200 A/6 m

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Štartovacie káble 1200 A/6 m

Zabudnutá rozsvietené svetlá alebo mrazivé rána, ktoré absolútne vycucne vašej autobatériu? V takomto nepríjemnom prípade je dobré mať v kufri štartovacie káble. Tieto kvalitne spracované káble s dĺžkou 6 m sú vyrobené technológiou vtláčanie medeného jadra a disponujú netvrdnúcu izoláciou, takže aj po dlhšej dobe bude s nimi manipulácia príjemná. Celkovo precízne prevedenie s kovovými kliešťami umožňuje prúdové zaťaženie až 1 200 A!

kľúčové vlastnosti

  • Kvalitné štartovacie káble
  • netvrdnúcu izolácie
  • dostatočná dĺžka
  • Vysoká prúdová záťaž

Ako na to?

  1. Na vybitú batériu auta pripojíme červený kábel na kladný pól (+) a druhý koniec pripojíme na kladný pól (+) naštartovaného automobilu (teda nabité batérie - vozidlo musí byť naštartované!)
  2. Čierny kábel pripojíme na záporný pól (-) nabité batérie a druhý koniec čierneho kábla pripojíme na záporný pól (-) vybité batérie.
  3. Necháme takto pripojenej aspoň 10 minút s naštartovaným motorom, kedy sa vybitá batéria čiastočne nabije.
  4. Naštartujeme druhé auto s vybitou batériou a odpojíme štartovacie káble v opačnom poradí, než v ktorom sme ich pripojili.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti vodiča

Materiál vodiča pomedený hliník
Dĺžka kábla 6 m
Priemer vodiča 6,6 mm
Prierez vodiča 35 mm2
Max. prúdové zaťaženie 1 200 A

Vlastnosti svoriek

Typ svoriek bez izolácie
Kód:  AUPR4211
Produktové číslo:  ATW1200A6M

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16