Obnoviť stránku

Star brite Sada na odstránenie škvŕn od hrdze

Star brite Sada na odstránenie škvŕn od hrdze

Ak dlho kotvíte loď, môžu sa pod povrchom vody vytvárať súvislé pruhy hrdze. S niečím takým vám jednoducho pomôže prípravok Star brite, ktorý je špeciálne vytvorený na odstraňovanie hrdzavých škvŕn. Ide  o rozpustný prášok, ktorý pracuje na báze kyseliny šťaveľovej a jeho výhodou je, že skvele funguje práve pod vodnou hladinou. Navyše je šetrný k životnému prostrediu, nijako neovplyvňuje pH vody a nemá tendencie peniť. Prípravok Star brite možno použiť aj na odstránenie hrdze na dne bazénov.

Kľúčové vlastnosti prípravku Star brite na odstránenie škvŕn od hrdze

  • Rozpustný prášok, ktorý pomáha redukovať hrdzavé škvrny
  • Prípravok Star brite funguje na princípe kyseliny šťaveľovej
  • Skvele funguje pod vodnou hladinou
  • Možno s ním odstrániť hrdzu z trupu lode alebo dna bazénov
  • Neovplyvňuje pH vody
  • Odhrdzovač Star brite je šetrný k životnému prostrediu
  • Nemá tendenciu peniť
  • Hodí sa aj na odstránenie škvŕn od titánu

Aplikácia:
Ponorte vrecko s odhrdzovačom pod hladinu vody a za pomoci jemného drhnutia škvrny od hrdze odstráňte. V prípade silného znečistenia postup opakujte, kým škvrny nezmiznú. Prípravok je možné použiť aj na vonkajšie časti bazéna. Vrecko možno použiť opakovaně.Pred použitím overte stálosť farby na malej časti čisteného povrchu.

Udržujte mimo dosahu detí. Pri požití okamžite vyhľadajte lekársku pomoc. Nevyvolávajte zvracanie, ak to lekár nenariadi. Pri manipulácii s prípravkom používajte vhodný ochranný odev a rukavice. Vyhnite sa kontaktu s očami.


Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 0,45 l (450 ml)

Použitie

Použitie Chróm a kovy

Typ odstraňovača

Určené na odstránenie Korózie
Kód:  AUPR219099
Produktové číslo:  2223

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08