Obnoviť stránku

Star brite Restaurátor farby na laminát 473 ml

Star brite Restaurátor farby na laminát 473 ml

Reštaurátor farby na laminát od overeného výrobcu Star brite je praktickým pomocníkom na čistenie aj upratovanie. Tento prípravok na tekutej báze s vysokým čistiacim a leštiacim účinkom odstraňuje nežiaduce znečistenie aj škvrny. Navyše obnovuje farby a jas. Prípravok navyše poskytuje ochranu a vytvára polymérovú vrstvu. Určite oceníte fakt, že tento čistič možno použiť aj na tmavé a farebné lode.

Kľúčové vlastnosti reštaurátora farby Star brite, 473 ml

  • Čistiaci prípravok na tekutej báze s výhodným objemom 473 ml
  • Prípravok účinne čistí od nečistôt a dodáva polymérovú ochranu
  • Star brite reštaurátor farieb vhodný na obnovu farieb a jasu na laminátových povrchoch
  • Vytvára odolnú ochrannú polymérovú vrstvu
  • Vhodný aj na ochranu pred zvetraním

Návod na použitie a bezpečnostné upozornenia

Návod na použitie:
Pred použitím dôkladne pretrepte. Používajte na už vyčistené povrchy. Naneste pomocou suchého a čistého kusa látky a potom povrch silne vydrhnite, kým je prípravok vlhký. Vrstvu nechajte zaschnúť, až sa vytvorí matný film. Ten zotrite ďalším kusom čistej a suchej látky a povrch vyleštite. Na zachovanie efektu ošetrite povrch do siedmich dní leštidlom.

Bezpečnostné upozornenie:
Vo vysokej koncentrácii a priamej kontaminácii vodného prostredia môže nepriaznivo pôsobiť na vodné organizmy. V prípade požitia okamžite konzultujte s lekárom a ukážte mu obal. UDRŽUJTE MIMO DOSAHU DETÍ!

Objem:
473 ml

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 0,47 l (473 ml)

Použitie

Použitie Karoséria, Plasty, Laminátové povrchy
Kód:  AUPR219104
Produktové číslo:  081816GF

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13