Obnoviť stránku

Star brite Odpudzovač vodných kvapiek na čelné sklo 237 ml

Star brite Odpudzovač vodných kvapiek na čelné sklo 237 ml

Správny automobil by mal byť esteticky príjemný a zároveň bezpečný. Aj zdanlivá maličkosť, ako vzhľad predného skla, môže predstavovať rozdiel medzi bezpečnou jazdou a nepríjemnosťami. Odpudzovač vodných kvapiek Star brite zlepšuje výhľad čelným sklom a clonami za dažďa. Vďaka nemu sa ošetrený povrch stane natoľko klzkým, že po ňom všetky kvapky vody stečú. Odpudzovač Star brite sa ľahko aplikuje a je použiteľný nielen na sklo, ale aj na plastické hmoty, napríklad polykarbonát.

Kľúčové vlastnosti odpudzovača vodných kvapiek Star brite

  • Výrazne zlepšuje priehľad čelným sklom, a tým zvyšuje bezpečnosť jazdy
  • Odpudzovač Star brite vytvorí na skle klzkú vrstvu
  • Po nej všetky kvapky vody jednoducho skĺznu
  • Vhodný na lode, automobily, karavany, okná, svetlá, svetlomety, koncové svetlá
  • Prípravok Star brite sa hodí nielen na sklá, ale aj na polykarbonát
  • Možno použiť spolu so stieračmi alebo bez nich
  • Objem je 237 ml

Aplikácia:
Povrch najprv dôkladne očistite a vysušte. Prípravok naneste na čistú a suchú tkaninu a aplikujte na povrch okna. Použite jemný tlak a rovnomerne rozotrite tak, aby sa ošetrované časti plochy prekrývali. Nechajte zaschnúť, až vznikne mierne zahmlený povrch. Potom aplikujte ešte raz, aby bol celý povrch kompletne pokrytý. Mierne navlhčenou utierkou odstráňte ľahký závoj a potom suchou utierkou vysušte, aby bol povrch číry a bez nepravidelných stôp. Jedno ošetrenie zvyčajne vydrží po niekoľko mesiacov. Prípravok aplikujte znovu, akonáhle zistíte prvé známky zníženej účinnosti.

Prípravok je vysoko horľavý a jedovatý pri vdýchnutí, prehltnutí alebo pri kontakte s pokožkou. Uchovávajte uzavreté, mimo dosahu detí a zdrojov vzplanutia alebo iskrenia.

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 0,24 l (237 ml)

Použitie

Použitie Karoséria, Plasty, Autosklá, Svetlomety, Laminátové povrchy
Kód:  AUPR219123
Produktové číslo:  088708GF

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03