Obnoviť stránku

Star brite Lodné leštidlo Premium s teflónom 397 ml

Star brite Lodné leštidlo Premium s teflónom 397 ml

Lodné leštidlo Premium od overeného výrobcu Star brite je praktickým pomocníkom pre všetkých priaznivcov vodných dobrodružstiev na lodi. Tento prípravok na tekutej báze s vysokým leštiacim účinkom zanecháva odolnú polymérovú vrstvu. Prípravok poskytuje ochranu proti UV žiareniu a tiež odpudzuje nečistoty, oleje aj škvrny. Určite oceníte fakt, že je možné toto leštidlo použiť aj na laminátové, kovové a natreté povrchy.

Kľúčové vlastnosti lodného leštidla Star brite Premium, 397 ml

  • Leštidlo na tekutej báze s výhodným objemom 397 ml
  • Prípravok dodáva ochranu proti UV žiareniu a proti soli
  • Star brite Premium zanecháva ochrannú polymérovú vrstvu
  • Možnosť použitia na laminátové, kovové aj natreté povrchy
  • Určené na leštenie lodí
  • Účinná ochrana proti usadzovaniu olejov a škvŕn

Návod na použitie a bezpečnostné upozornenia

Návod na použitie:
Pomocou čistého kusu látky nanášajte rovnomerne na suchý povrch. Kým je leštidlo vlhké, dôkladne trite, aby ste odstránili čiary, povrchovú hrdzu a oxidáciu. Potom čo leštidlo uschne, vyleštite povrch ďalším čistým a suchým kusom látky. Pre najlepšie výsledky zopakujte procedúru po tridsiatich dňoch, čím zaistíte najmenej rok trvajúce pôsobenie.

Bezpečnostné upozornenie:
Dráždivé pre oči a pokožku. Vo vysokej koncentrácii a priamej kontaminácii vodného prostredia môže nepriaznivo pôsobiť na vodné organizmy. Pri požití vyhľadajte okamžite lekársku pomoc a ukážte túto fľašu alebo etiketu. UDRŽUJTE MIMO DOSAHU DETÍ!

Objem:
397 ml

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 0,4 l (397 ml)

Použitie

Použitie Karoséria, Plasty, Podvozok
Kód:  AUPR219130
Produktové číslo:  085714GF

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19