Obnoviť stránku

Star brite Hypoidný prevodový olej 90 W 254 ml

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Star brite Hypoidný prevodový olej 90 W 254 ml

Hypoidný prevodový olej 90 W pre štvortaktné závesné a hviezdicové motory od overeného výrobcu Star brite je praktickým pomocníkom pre všetkých automobilových aj lodných nadšencov. Tento prípravok napomáha mazacím schopnostiam a znižuje možnosť korózie. Obsahuje tiež protioderové zložky a zlepšuje radenie. Výhodné balenie s objemom 254 ml.

Kľúčové vlastnosti prípravku Star brite hypoidný prevodový olej 90 W, 254 ml

  • Prevodový olej 90 W pre štvortaktné závesné a hviezdicové motory s výhodným objemom 254 ml
  • Prípravok má protioderové prísady
  • Star brite na zlepšenie radenia
  • Hypoidný olej pre účinnejšie mazacie schopnosti
  • Antikorózny účinok

Návod na použitie a bezpečnostné upozornenia

Návod na použitie:
Otvorte hornú plniacu aj spodnú vypúšťaciu zátku na spodnom veku prevodovky a olej kompletne vypustite, do spodného otvoru inštalujte plniaci nadstavec (pre jednoduchú inštaláciu odporúčame Star brite Lower Unit Lube Tube # 28600). Jednotku pomaly naplňte novým olejom, aby olej dosiahol okraja horného otvoru, znova vložte hornú zátku a starostlivo utiahnite a odstráňte plniaci nadstavec zo spodného otvoru a upevnite spodnú zátku. Spoľahlivo utiahnite. S použitým olejom zaobchádzajte podľa príslušných zákonných noriem a predpisov.

Bezpečnostné upozornenie:
Neužívajte vnútorne. Pri prehltnutí vyhľadajte lekársku pomoc, nevyvolávajte zvracanie, ak to lekár neodporučí. Pri zasiahnutí očí ich vyplachujte 15 minút čistou vodou a kontaktujte lekára. Obaly od oleja znovu nepoužívajte, opätovné použitie môže byť zdraviu škodlivé alebo spôsobiť úmrtie. Ďalšie zdravotné a bezpečnostné informácie možno zistiť z Material Safety Data Sheet (MSDS), dostupného u Star brite. Ukladajte mimo dosahu detí. Trvalý kontakt s použitým olejom spôsoboval pri testoch na zvieratách rakovinu kože, vyhnite sa dlhodobému pôsobeniu. Pri postriekaní kožu dôkladne umyte vodou a mydlom. Znečistený odev vyperte alebo likvidujte.

Objem:
254 ml

Kód:  AUPR219140
Produktové číslo:  027110

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16