Obnoviť stránku

Star brite Gélový čistič trupu 950 ml

Star brite Gélový čistič trupu 950 ml

Čistič trupu od overeného výrobcu Star brite je praktickým pomocníkom pre všetkých priaznivcov vodných dobrodružstiev na lodi. Tento prípravok na gélovej báze s vysokým účinkom odstraňuje nežiaduce znečistenie na trupe lode od hrdze, zaschnutej rybacej krvi, lístia a ďalších nečistôt. Špeciálne zloženie bez kyseliny chlorovodíkovej je veľmi ohľaduplné k životnému prostrediu a tento prostriedok je tiež biologicky rozložiteľný. Určite oceníte fakt, že je možné tento čistič použiť aj na laminátové a lakované materiály.

Kľúčové vlastnosti gélového čističa trupu Star brite, 950 ml

  • Čistič na gélovej báze s výhodným objemom 950 ml
  • Prípravok účinne čistí hrdzu, rybaciu krv, lístie aj ďalšie nečistoty
  • Star brite vhodný aj na lakované alebo laminátové povrchy
  • Určený na čistenie trupu
  • Biologicky rozložiteľné zloženie
  • Bez kyseliny chlorovodíkovej a šetrný k životnému prostrediu

Návod na použitie a bezpečnostné upozornenia

Návod na použitie:
Nastriekajte na čistený povrch. Nechajte pôsobiť, kým škvrna nezmizne, potom dôkladne opláchnite čistou vodou. Odolné škvrny alebo fľaky môžu vyžadovať opakovanú aplikáciu s dlhšou dobou pôsobenia a jemným drhnutím. Pre dosiahnutie najlepších výsledkov, používajte pri teplote nad 10 °C. Po vyčistení odporúčame použiť vosk alebo leštidlo Star brite. Použite ochranné rukavice.

Bezpečnostné upozornenie:
Prípravok nepoužívajte na zakonzervovaných častiach lodi. Niektoré vonkajšie/povrchové polepy/potlače lodí môžu byť prípravkom taktiež poškodené. Ošetrenie vykonávajte tak, aby sprej, prípadne vytekajúci prípravok neprišiel do kontaktu s ostatnými povrchmi. Dodržujte odporúčané bezpečnostné opatrenia, aby ste zabránili kontaktu s lodnými prívesmi prípadne ďalšími povrchmi, ktoré nemáte v úmysle čistiť. V prípade požitia okamžite konzultujte s lekárom a ukážte mu obal alebo etiketu. UDRŽUJTE MIMO DOSAHU DETÍ!

Objem:
950 ml

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 0,95 l (950 ml)

Použitie

Použitie Karoséria, Plasty, Laminátové povrchy
Kód:  AUPR219142
Produktové číslo:  096132GF

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17