Obnoviť stránku

Star brite Čistič trupu pod čiarou ponoru 3,79 l

Star brite Čistič trupu pod čiarou ponoru 3,79 l

Ak žijete aktívnym spôsobom života, určite sú jeho neodmysliteľnou súčasťou tiež všelijaké nečistoty a škvrny. Ak ste napríklad vlastníkom lode, viete, že je potrebné sa o ňu náležite starať. S tým vám môže pomôcť čistič trupu lode pod čiarou ponoru Star brite, ktorý napomáha k odstráneniu vápenných usadenín a pruhov vodného kalu. Funguje na vodnej báze a prispieva aj k odstráneniu škvŕn od hrdze. Čistič Star brite je vhodný aj na hliník, ale príliš sa nehodí na chrómované povrchy.

Kľúčové vlastnosti čističa trupu lodí Star brite

  • Odstraňuje vápenné usadeniny a pruhy vodného kalu
  • Čistič Star brite pracuje na vodnej báze
  • Vhodný najmä na trup a dno lode, ale aj na hliníkové povrchy
  • Nehodí sa na čistenie chrómovaných povrchov
  • Pôsobí okamžite
  • Star brite nepoškodzuje laminátový povrch trupu
  • Je šetrný k životnému prostrediu
  • Funguje aj ako odhrdzovač
  • Objem činí 3,79 litra

Zloženie:
Obsah EDTA, solí a aniónových zmáčadiel < 5%.

Aplikácia:
Loď vytiahnite z vody a odstráňte veľké kusy morského porastu. Škvrny a porast nachádzajúci sa nad čiarou ponoru radšej odstráňte, kým je plavidlo na vode. Morský porast, pozostatky fúzonôžky a ostatných škvŕn nechajte dôkladne zaschnúť. Prípravok naneste na povrch pomocou spreja. Nechajte nečistoty nasiaknuť a vytvoriť penu, ktorá vzniká pôsobením prípravku. Naďalej pridávajte prípravok, aby penivá reakcia pokračovala. Po desiatich minútach by mal byť už trup čistý. Silné nečistoty môžu vyžadovať opakovanie procesu a ľahké drhnutie. Pri hliníkových povrchoch najprv účinok vyskúšajte na malom, nenápadnom mieste. Produkt môže zmeniť farbu niektorých spodných náterov. Zabráňte kontaktu prípravku s kobercami alebo tkaninami.

Dráždi oči a pokožku. Udržujte mimo dosahu detí. Pri požití okamžite vyhľadajte lekársku pomoc a ukážte obal alebo označenie. Pri manipulácii s prípravkom používajte vhodný ochranný odev a rukavice.

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 3,79 l (3 790 ml)

Použitie

Použitie Plasty, Laminátové povrchy
Kód:  AUPR219148
Produktové číslo:  092200EUR

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11