Obnoviť stránku

Star brite Čistič trupu 950 ml

Star brite Čistič trupu 950 ml

Čistič trupu od overeného výrobcu Star brite je praktickým pomocníkom pre všetkých priaznivcov vodných dobrodružstiev na lodi. Tento prípravok na tekutej báze s vysokým bieliacim účinkom odstraňuje nežiaduce znečistenie na trupe lode od hrdze a ďalších nečistôt. Špeciálne zloženie bez kyseliny chlorovodíkovej je veľmi ohľaduplné k životnému prostrediu a tento prostriedok je tiež biologicky rozložiteľný. Určite oceníte fakt, že tento čistič možno použiť aj na laminátové a kovové materiály.

Kľúčové vlastnosti čističa trupu Star brite, 950 ml

  • Čistič na tekutej báze s výhodným objemom 950 ml
  • Prípravok účinne čistí hrdzu aj ďalšie nečistoty a má bieliaci účinok
  • Star brite vhodný aj na kovové alebo laminátové materiály
  • Určený na čistenie trupu
  • Biologicky rozložiteľné zloženie
  • Bez kyseliny chlorovodíkovej a šetrný k životnému prostrediu

Návod na použitie a bezpečnostné upozornenia

Návod na použitie:
Pred použitím dôkladne pretrepte. Nanášajte pomocou huby alebo spreja. Odporúčame použitie ochranných gumových rukavíc. Nechajte na povrch pôsobiť cca 2 minúty a potom ho opláchnite čistou vodou. Na ideálny výsledok vykonávajte procedúru pri teplote vyššej ako 10 °C.

Bezpečnostné upozornenie:
Škodlivý pri kontakte s pokožkou a po požití. Pri manipulácii používajte ochranné okuliare a rukavice. Pri požití vyhľadajte okamžite lekársku pomoc a ukážte túto fľašu alebo etiketu. UDRŽUJTE MIMO DOSAHU DETÍ!

Objem:
950 ml

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 0,95 l (950 ml)

Použitie

Použitie Plasty, Disky, Laminátové povrchy
Kód:  AUPR219150
Produktové číslo:  081732GF

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01