Obnoviť stránku

Star brite Čistič pre RIB & nafukovacie člny s teflónom 950 ml

Star brite Čistič pre RIB & nafukovacie člny s teflónom 950 ml

Čistič pre RIB a nafukovacie člny s teflónom od overeného výrobcu Star brite je praktickým pomocníkom pre všetkých priaznivcov vodných dobrodružstiev na lodi. Tento prípravok na tekutej báze s vysokým čistiacim účinkom odstraňuje nežiaduce znečistenie na nafukovacích člnoch a RIB. Špeciálne zloženie bez kyseliny chlorovodíkovej je veľmi ohľaduplné k životnému prostrediu a tento prostriedok je tiež biologicky rozložiteľný. Prípravok poskytuje ochranu proti UV žiareniu a tiež odpudzuje nečistoty. Určite oceníte fakt, že je možné tento čistič použiť aj na laminátové, gumové, vinylové, kovové či plastové materiály.

Kľúčové vlastnosti čističa pre RIB a nafukovacie člny Star brite, 950 ml

  • Čistič na tekutej báze s výhodným objemom 950 ml
  • Prípravok účinne čistí povrch od nečistôt a dodáva ochranu proti UV žiareniu
  • Star brite vhodný aj na kovové, vinylové, plastové, gumové alebo laminátové materiály
  • Určený na čistenie nafukovacích člnov a RIB
  • Biologicky rozložiteľné zloženie
  • Bez kyseliny chlorovodíkovej a šetrný k životnému prostrediu

Návod na použitie a bezpečnostné upozornenia

Návod na použitie:
Nastriekajte rovnomerne na povrch, ktorý má byť vyčistený. Nechajte vsiaknuť po dobu 30 sekúnd. Potom s použitím huby alebo mäkkej kefky jemne ošetrovanú plochu vydrhnite. Dôkladne opláchnite čerstvou vodou. Odolné škvrny môžu vyžadovať opakovanú aplikáciu s dlhšou dobu vsakovania a jemnejším drhnutím.

Bezpečnostné upozornenie:
Môže spôsobovať koróziu kovov. Spôsobuje vážne poleptanie kože a poškodenie očí. Nevdychujte aerosóly. Pri aplikácii používajte ochranné rukavice/ochranný odev/ochranné okuliare/tvárový štít. Pri požití – vypláchnuť ústa. Nevyvolávajte zvracanie. Ak prípravok zasiahne kožu (alebo vlasy) – okamžite si vyzlečte kontaminovaný odev. Opláchnite pokožku vodou/osprchujte. V prípade zásahu očí – opatrne oplachujte vodou po dobu niekoľkých minút. Vyberte kontaktné šošovky, ak sú prítomné. Pokračujte vo vyplachovaní. Okamžite vyhľadajte lekára. Pred opätovným použitím kontaminované oblečenie vyperte. Uchovávajte uzamknuté. Uchovávajte len v pôvodnom obale. Zabráňte vyliatiu prostriedku, aby ste predchádzali materiálnym škodám. Zlikvidujte obsah/obal výrobku ako chemický odpad. UDRŽUJTE MIMO DOSAHU DETÍ!

Objem:
950 ml

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 0,95 l (950 ml)

Použitie

Použitie Plasty, Gumy a tesnenie
Kód:  AUPR219152
Produktové číslo:  097232GF

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09