Obnoviť stránku

Spidi WARRIOR TEX čierna/biela

Príslušenstvo k tovaru

Spidi WARRIOR TEX čierna/biela

Ak jazdíte na svojom stroji do blízkych aj vzdialených miest, iste si uvedomujete, že nemá zmysel nastavovať ceste svoju kožu. Pánska bunda na motorku Spidi WARRIOR TEX čierna/biela bezchybne združuje funkčnosť a bezpečnosť a od prvého momentu milo prekvapí vzhľadom každého, komu sa páči štýl road a urban. Táto prvotriedna bunda na motorku poskytuje tú najvyššiu ochranu pri pádoch, čo si berie na starosť vrchná vrstva z materiálu polyamid Tenax.

Spidi WARRIOR TEX čierna/biela je bunda na motorku zaručujúca komfort aj bezpečnosť

To by ale bolo málo bez nevyhnutných chráničov na citlivých oblastiach tela, ktoré zmiernia následky pádov a nárazov. To je dôvod, prečo bunda na motorku Spidi WARRIOR TEX čierna/biela má kvalitné chrániče lakťov a ramien. Bundu na motorku Spidi WARRIOR TEX čierna/biela využijete ako v lete, tak aj počas zimy. V žeravom dni vám však zaručene príde vhod premyslená ventilácia. A v chladnom období sa bude hodiť odnímateľná teplá vložka. K luxusnému pocitu z jazdy prispieva samozrejme aj to, že motobundu môžete upraviť na mieru v páse a na rukávoch.

Kód:  Motonad00736
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11