Obnoviť stránku

SPIDI RR PRO 2 (čierne/biele, veľ. 56)

Cenová bomba
406,90 € Ušetríte 40,90 €

SPIDI RR PRO 2 (čierne/biele, veľ. 56)

Ak vyrážate na vozidle do vzdialených alebo blízkych miest, určite dobre viete, že vhodné oblečenie je veľmi dôležité. Pánske moto nohavice SPIDI RR PRO 2 (čierne/biele, veľ. 56) vynikajúco zlúčili ochranu a komfort a okamžite upútajú svojím vzhľadom, ktorý ocenia najviac priaznivci štýlu Road a Šport. Tieto kvalitne spracované moto nohavice prinášajú podstatnú ochranu pri nečakaných pádoch, ktorú má na svedomí exteriérová vrstva z materiálu Hovädzia koža, Neoprén, nylon Tena Flex a nylon Tenax.

SPIDI RR PRO 2 (čierne/biele, veľ. 56) sú moto nohavice, ktoré zaistia komfortnú jazdu

To by ale neznamenalo toľko bez potrebných chráničov na podstatných častiach trupu, ktoré zmiernia silu nárazu pri pádoch. To je dôvod, prečo nohavice na motorku SPIDI RR PRO 2 (čierne/biele, veľ. 56) majú vo výbave kvalitné chrániče kĺbov bedier a kolien. Nohavice na motorku SPIDI RR PRO 2 (čierne/biele, veľ. 56) môžete nosiť počas všetkých ročných období. Celkový pocit pohodlia pri jazde aj bežnom nosení dopĺňa tiež možnosť čiastočného prispôsobenia moto nohavíc na mieru. Nastaviteľná je predovšetkým šírka pásu a pozícia kolenných chráničov.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Hovädzia koža, Neoprén, nylon Tena Flex, nylon Tenax

Určenie

Určenie Pánske
Štýl Road, Šport

Chrániče

Umiestnenie chráničov Bedrá, kolená
Materiál chráničov pena

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť XXXL

Farba

Farba Biela, Čierna

Ďalšie vlastnosti

Možnosti prispôsobenia šírka pásu, pozícia kolenných chráničov
Kód:  Moto20784
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  M110-136-56
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13