Obnoviť stránku

SPIDI nohavice, FURIOUS PRO (tmavomodré s logom, veľ. 32)

Cenová bomba
152,58 € Ušetríte 40,72 €

SPIDI nohavice, FURIOUS PRO (tmavomodré s logom, veľ. 32)

Ak vyrážate na vozidle do blízkych aj vzdialených miest, nepochybne dobre viete, že kvalitná ochrana je to hlavné. Pánske nohavice na motorku SPIDI nohavice, FURIOUS PRO (tmavomodré s logom, veľ. 32) skvele spájajú v jedno praktickosť a pohodlie a už pri prvom pohľade nadchnú dizajnom každého, kto má rád štýl Urban. Tieto kvalitné moto nohavice zaručia najväčšiu ochranu proti poraneniu, čo vám zaistí exteriérový materiál Cordura a denim.

SPIDI nohavice, FURIOUS PRO (tmavomodré s logom, veľ. 32) sú nohavice na motorku na komfortnú a bezpečnú jazdu

To by ale neznamenalo toľko bez kvalitných chráničov na dôležitých častiach tela, ktoré zmiernia silu nárazu pri pádoch. A z toho dôvodu nohavice na motorku SPIDI nohavice, FURIOUS PRO (tmavomodré s logom, veľ. 32) obsahujú vo výbave protektory kolien a bedier. Moto nohavice SPIDI nohavice, FURIOUS PRO (tmavomodré s logom, veľ. 32) využijete behom celého roka. Vyšší komfort pri jazde zaručuje okrem iného aj fakt, že nohavice na motorku si možno prispôsobiť. Upraviteľná je hlavne pozícia kolenných chráničov. A k tomu navyše ich môžete nosiť aj počas celého dňa v práci, vyzerajú totiž skoro ako akékoľvek iné džínsy.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál denim, Cordura

Určenie

Určenie Pánske
Štýl Urban

Chrániče

Umiestnenie chráničov Bedrá, kolená

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť S

Farba

Farba Modrá

Ďalšie vlastnosti

Možnosti prispôsobenia pozícia kolenných chráničov
Kód:  Moto20786
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  M110-142-32
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18