Obnoviť stránku

SPIDI nohavice, FURIOUS PRO (modré, veľ. 32)

Cenová bomba
152,58 € Ušetríte 40,72 €

SPIDI nohavice, FURIOUS PRO (modré, veľ. 32)

Ak jazdíte na motocykli do práce aj na výlety, nepochybne dobre viete, že bezpečnosť je prioritou. Pánske moto nohavice SPIDI nohavice, FURIOUS PRO (modré, veľ. 32) premyslene zjednocujú ochranu a komfort a okamžite upútajú svojím vzhľadom každého, kto má rád štýl Urban. Tieto vychytané nohavice na motorku garantujú totiž nadštandardnú ochranu, o ktorú sa v prvom rade postará vonkajší materiál Cordura, denim a Textil.

SPIDI nohavice, FURIOUS PRO (modré, veľ. 32) sú moto nohavice, ktoré zaručia bezpečnú jazdu

To by ale nestačilo bez potrebných chráničov na podstatných miestach trupu, ktoré obmedzia pomliaždenie pri pádoch. A z toho dôvodu motorkárske nohavice SPIDI nohavice, FURIOUS PRO (modré, veľ. 32) obsahujú chrániče bedier a kolien. Moto nohavice SPIDI nohavice, FURIOUS PRO (modré, veľ. 32) oceníte po celý rok. Celkový pocit pohodlia pri jazde aj bežnom nosení dopĺňa aj to, že moto nohavice ponúkajú možnosť prispôsobenia. Nastaviteľná je predovšetkým pozícia kolenných chráničov. A výborné je, že nikto nepozná, že na sebe máte nohavice na motorku, majú vzhľad ako klasické džínsy.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Textil, denim, Cordura

Určenie

Určenie Pánske
Štýl Urban

Chrániče

Umiestnenie chráničov Bedrá, kolená

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť S/M

Farba

Farba Modrá

Ďalšie vlastnosti

Možnosti prispôsobenia pozícia kolenných chráničov
Kód:  Moto20793
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  M110-143-32
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13