Obnoviť stránku

Spidi EVORIDER, čierna/biela

Príslušenstvo k tovaru

Spidi EVORIDER, čierna/biela

Ak vyrážate na motorke alebo skútri do práce aj na výlety, iste potvrdíte, že bezpečnosť je základom všetkého. Pánska bunda na motorku Spidi EVORIDER, čierna/biela skvele združuje funkčnosť a bezpečnosť a už od prvého momentu zaujme svojím dizajnom všetkých motorkárov, ktorí majú radi štýl road a urban. Táto vychytaná motorkárska bunda plní toľko potrebnú odolnosť pri pádoch, ktorú má na svedomí vrchný materiál hovädzia koža.

Spidi EVORIDER, čierna/biela je bunda na motorku pre všetkých fanúšikov jednej stopy

To by asi nebolo úplne ono bez integrovaných chráničov na citlivých telesných partiách, ktoré zaručujú ochranu pri páde. A preto bunda na motorku Spidi EVORIDER, čierna/biela zahŕňa vo výbave kvalitné chrániče nielen ramien, ale aj lakťov. Bundu na motorku Spidi EVORIDER, čierna/biela môžete nosiť primárne v letných mesiacoch. Vyšší komfort pri jazde zaručuje tiež skutočnosť, že motobundu môžete upraviť podľa potreby v oblasti pása.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Hovädzia koža

Určenie

Určenie Pánske
Štýl Road, Urban

Chrániče

Umiestnenie chráničov Ramená, lakte
Materiál chráničov Polyuretán

Sezóna

Sezóna Letná

Konfekčná veľkosť

Konfekčná veľkosť 54

Ďalšie vlastnosti

Možnosti prispôsobenia šírka pásu
Materiál podšívky Polyester
Kód:  Motonad00727
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19