Obnoviť stránku

Spark Hawk

Príslušenstvo k tovaru

Spark Hawk

Štýlová pánska motocyklová bunda pre vyznávačov rýchlej jazdy! Perfektný veľmi pohodlný strih, vysoko kvalitné materiály a odpojiteľná flanelová mikina s kapucňou. To sú hlavné výhody celokevlarovej motocyklovej bundy Spark Hawk. Pomocou zipsu ju ľahko prepojíte s nohavicami a pre vašu bezpečnosť je vybavená vyberateľnými CE chráničmi ramien, lakťov a chrbta. Nechýba ani spevnenie v oblasti ramien. Bundu Spark tvoria dve vrstvy. Vnútorná plne odpojiteľná flanelová košeľa s kapucňou, ktorú využijete aj na bežné nosenie. Vonkajšia vrstva je vyrobená z pohodlného strečového denimu, ktorý je doplnený hovädzou kožou a pružným materiálom 4-way streč s výnimočnou schopnosťou roztiahnuť sa do všetkých strán. Celá bunda Spark Hawk je navyše podšitá vodoodpudivou membránou a kvalitným veľmi pevným kevlarovým vláknom 300 GSM.

Kľúčové vlastnosti motocyklovej bundy Spark Hawk

  • Dvojvrstvové spracovanie bundy Spark – vnútorná odpojiteľná košeľa s kapucňou, vonkajšia je zo strečového denimu doplneného 4-way strečom a hovädzou kožou
  • Podšitie bundy Spark Hawk pevným kevlarovým vláknom 300 GSM
  • Reissa membrána
  • Ventilácia v oblasti ramien, predlaktia a chrbta – možno otvoriť ľahko a rýchlo pomocou zipsov
  • Zips na spojenie bundy Spark s nohavicami
  • Vyberateľné CE chrániče ramien, lakťov a chrbta, spevnenie v oblasti ramien
  • Strečové panely na bokoch i na rukávoch
  • Doťahovanie v páse a na rukávoch

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Hovädzia koža, denim

Určenie

Určenie Pánske

Veľkosť

Veľkosť S, M, L, XXL

Farba

Farba Modrá
Kód:  motonad00124

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14