Obnoviť stránku

SONAX - dstraňovač živice a trusu, 400 ml

4,5 49 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -8 %
10,90 € 11,90 €

SONAX - dstraňovač živice a trusu, 400 ml

Koľkokrát sa vám už stalo, že vás okolo letiaci vták obdaroval malým darčekom? Na povrchu karosérie sa vtáčí trus, v kombinácii s horúcim letným dňom veľmi jednoducho zapečie. Vedeli ste ale, že vtáčí trus obsahuje množstvo veľmi agresívnych látok a zvyškov žalúdočných kyselín, ktoré dokážu poškodiť lak vozidla? Predíďte zbytočnému poškodeniu laku ľahko a rýchlo. Máme pre vás pripravený produkt spoločnosti Sonax, ktorý si poradí aj so zaschnutou živicou a ostatnými organickými nečistotami. 

Kľúčové vlastnosti

  • Ľahko zatočí so zaschnutým vtáčím trusom aj živicou
  • Jednoduchá aplikácia a rýchly účinok
  • Vybavený rozprašovačom
  • Praktické 400 ml balenie

Jednoduchá aplikácia

Je maximálne univerzálny a hodí sa tak na čistenie všetkých povrchov. Svoje uplatnenie nájde pri čistení laku, skla, chrómu a plastových dielov vášho vozidla. Prípravok je dodávaný v 400 ml balení a vydrží vám tak dlhú dobu. Jednoduchá a praktická aplikácia je zaručená vďaka prítomnosti rozprašovača, ktorý zaistí efektívne a rovnomerné nanesenie na požadovanú plochu vášho automobilu.

Parametre a špecifikácia

Použitie

Použitie Karoséria, Lak
Spôsob aplikácie Produkt v rozprašovači

Objem

Objem 0,4 l (400 ml)

Použitie

Použitie Lak

Určené na odstránenie

Určené na odstránenie Živice
Kód:  AUPR3744
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  390300

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16