Obnoviť stránku

SMR Prima 4.9E

Doručenie na
predajňu zadarmo
1 939 €

SMR Prima 4.9E

Chcete svojmu nezbednému dieťaťu dopriať neobyčajné zážitky? Potom pre vás máme terénny motocykel s elektromotorom. SMR Prima 4.9E sa vyrába v San Marine, teda na mieste, kde na motocykli jazdí veľké percento miestnej populácie vrátane turistov. O kvalite spracovania teda nemôže byť žiadna diskusia. Obzvlášť, ak je motorka SMR Prima 4.9E určená výhradne pre deti vo veku 6 až 12 rokov.

Kľúčové vlastnosti elektrického motocykla SMR Prima 4.9E

  • Detský elektrický motocykel s maximálnou rýchlosťou 27 km/h
  • Pre deti vo veku 6 až 12 rokov
  • Vynikajúca ovládateľnosť v teréne

Zábavná elektrická motorka s jednoduchým ovládaním

Jazda na elektrickej motorke je rozhodne jednoduchšia ako na benzínovej. Odpadá tu radenie a práca so spojkou. Stačí elektrický motocykel SMR Prima 4.9E zapnúť, otočiť plynovou rukoväťou a motorka sa okamžite dáva do pohybu. Vysoký krútiaci moment nahrádza prevodovku a zaručuje dostatočné zrýchlenie.

Parametre a špecifikácia

Technické údaje

Výkon 0,8 kW

Úžitkové vlastnosti

Hmotnosť 32 kg

Vodičské oprávnenie

Vodičské oprávnenie Netreba
Kód:  SMR01prima
Záruka: 24 mesiacov

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19