Obnoviť stránku

Škrabka s metličkou teleskop 60-90 cm

4,4 13 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
10,90 €

Škrabka s metličkou teleskop 60-90 cm

Nenechajte sa v zimných mesiacoch zaskočiť námrazou na sklách vášho automobilu a jazdite bezpečne. Ak ste vodičom a nemáte garáž, viete, že si musíte ráno privstať. V zimnom období je očistenie auta vodičskou klasikou, ale prvý mráz prekvapí snáď každého druhého motoristu. Potrebujete sa rýchlo a efektívne zbaviť nežiadúcej námrazy a snehu na vašom vozidle? Potom je pre vás táto robustná teleskopická škrabka Compass s metličkou tou pravou voľbou.

Kľúčové vlastnosti teleskopickej škrabky s metličkou

  • 3 druhy náčinia v jednom - škrabka, metlička, stierka
  • Metlička široká 24 cm, gumová stierka, 10 cm škrabka
  • Praktická teleskopická rukoväť s dĺžkou 60-90 cm
  • Ideálne pre väčšie a horšie prístupné plochy

Bleskové odstránenie námrazy

Výrobok slúži zároveň ako škrabka, metlička aj stierka. Stane sa vašim ideálnym pomocníkom vďaka atraktívnemu a účelne navrhnutému dizajnu, ktorý zaistí veľmi jednoduché použitie. Škrabka je vybavená teleskopickou rukoväťou, ktorú je možné nastaviť na dĺžku od 60 do 90 cm. Tento užitočný pomocník nezaberie veľa miesta, ale napriek tomu bude schopný odviesť veľa užitočnej práce s prípravu vášho automobilu na jazdu. Hodí sa najmä na zle dostupné miesta.

 

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Dĺžka 90 cm
Šírka 24 cm

Vybavenie

Vybavenie Metla, Teleskopická rukoväť
Kód:  AUPR16731
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8591686103199

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13