Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Škrabka na ľad WHALE DUO

4,2 31 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
5,08 €

Škrabka na ľad WHALE DUO

Nenechajte sa v zimných mesiacoch zaskočiť námrazou na sklách vášho automobilu a jazdite bezpečne. Ak ste vodičom a nemáte garáž, viete, že si musíte ráno privstať. V zimnom období je očistenie auta vodičskou klasikou, ale prvý mráz prekvapí snáď každého druhého motoristu. Potrebujete sa rýchlo a efektívne zbaviť nežiaducej námrazy a snehu na vašom vozidle? Potom je pre vás táto robustná škrabka WHALE DUO tou pravou voľbou.

Kľúčové vlastnosti škrabky na ľad WHALE DUO

  • Škrabka a stierka v jednom
  • Zaistí rýchle a šetrné očistenie skiel
  • Kvalitné vyhotovenie
  • Nízka hmotnosť
  • Ergonomická rukoväť s kovovými doplnkami
  • Celková dĺžka je 25,5 cm
  • Šírka škrabky aj stierky je 14 cm

Kvalitné prevedenie škrabky na ľad WHALE DUO

Škrabka na ľad je skvelým pomocníkom pre jednoduché odstránenie snehu a ľadu z auta. Čepeľ škrabky čistí sklá pri ťahu na obe strany a dokonale sa prispôsobí tvaru automobilových skiel. Nesmiernou výhodou je nízka hmotnosť a ergonomické držadlo, ktoré sa pohodlne drží. Poteší i celkové kvalitné vyhotovenie a prítomnosť stierky z gumy pre stieranie vody. Celková dĺžka je 25,5 cm a 14cm šírka škrabky a stierky zabezpečí rýchle a šetrné očistenie skiel.

 

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Dĺžka 25,5 cm
Šírka 14 cm
Kód:  AUPR16729
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8591686103021

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11