Obnoviť stránku

SIXTOL, súprava odvlhčovacích vankúšikov do auta DRY CAR 2 × 350 g

3,9 38 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
12,90 €

SIXTOL, súprava odvlhčovacích vankúšikov do auta DRY CAR 2 × 350 g

Trápi vás vlhkosť v interiéri vášho automobilu alebo kdekoľvek inde, napríklad v domácnosti? Potom sú práve vám určené vankúšiky SIXTOL DRY CAR, ktoré pohlcujú nežiaducu vlhkosť zo vzduchu a tým chránia interiér vášho vozidla alebo domácnosti,  vaše oblečenie a ďalšie veci pred plesňami, spomaľujú koróziu kovu spôsobenú vplyvom vysokej vlhkosti a zároveň slúžia ako vzhľadný doplnok. Okrem odstránenia vlhkosti v aute je vankúšik SIXTOL DRY CAR vhodný aj do karavanu alebo domácnosti, najmä do skríň s oblečením, kuchyne, detskej izby, kúpeľne, skladovacích priestorov a ďalších miest, kde dochádza k tvorbe nežiaducej vlhkosti. Odvlhčovacie vankúšiky SIXTOL DRY CAR sú jednoduchý, ale veľmi efektívny nástroj vo veľkosti 12 × 20 × 4 cm, ktorý vás zbaví nadmernej vlhkosti.

Kľúčové vlastnosti pohlcovačov vlhkosti SIXTOL DRY CAR

  • Ochrana pred plesňami, koróziou a súčasne vkusný doplnok interiéru
  • Vankúšiky SIXTOL DRY CAR sa hodia, napríklad do auta, karavanu alebo domácnosti, najmä do skríň s oblečením, kuchyne, detskej izby, kúpeľne, skladovacích priestorov atď.
  • Vankúšik možno len za 30 minút ľahko vysušiť v kuchynskej rúre nastavenej na 70 – 80 °C a potom je opäť pripravený na použitie
  • Funkčná životnosť vankúšikov SIXTOL DRY CAR až 2 roky
  • Vankúšiky sú vybavené praktickým pútkom na zavesenie

Ľahké vysúšanie s pohlcovačom vlhkosti SIXTOL DRY CAR

Vankúšiky DRY CAR obsahujú 350 g vysúšacích guličiek zo silikagélu, ktoré zo vzduchu pojmú približne 120 ml vody a uchovajú ju v sebe. Akonáhle je dosiahnutá maximálna kapacita vankúšika, dôjde ku sfarbeniu modrej indikačnej bodky do ružova a vankúšik je potrebné pred ďalším použitím vysušiť. Vankúšik SIXTOL DRY CAR možno len za 30 minút ľahko vysušiť v kuchynskej rúre nastavenej maximálne na 70 – 80 °C a potom je opäť pripravený na použitie. Alternatívne ho môžete vysušiť za cca 24 hodín na radiátore.

Materiál: 
Vonkajší povlak z mikrovlákna 80 % polyesteru a 20 % polyamidu, vnútorný povlak z netkanej textílie, náplň vankúšikov z guličiek silikagélu

Obsah sady: 
2× 350 g odvlhčovacie vankúšiky zo silikagélu pre neho a pre ňu

Rozmery vankúšika:
12 × 20 × 4 cm

Hmotnosť vankúšika:
350 g

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Hmotnosť 0,9 kg
Kód:  AUPR306456
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  SX4040

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16