Obnoviť stránku

METO ramienkový široký úchyt 600 mm

METO ramienkový široký úchyt 600 mm

Chráňte sa pred nepríjemnosťami premenlivého počasia. Ak váš stierač už nie je tým, čím býval, a vy počas silnej letnej búrky alebo snehovej fujavice už nevidíte to, čo predtým, iste oceníte tento náhradný diel pre vaše vozidlo. Stierač od spoločnosti METO bol vyrobený z kvalitného materiálu. Grafitová guma je garanciou absolútne starostlivého zotretia prúdov vody na vašom skle. Vysoko kvalitný pružný člen stierača zaisťuje rovnomerný tlak. Komponent je dlhý 600 mm. Nasadenie tohto kusu na vozidlo je veľmi jednoduché a rýchle. Používateľov určite poteší skutočnosť, že v balení nájdu aj potrebné adaptéry.

Kľúčové vlastnosti

  • Kvalitný stierač na čistý výhľad z vozidla
  • Jednoduchá a rýchla inštalácia
  • Stierač má široký úchyt
  • Dĺžka 600 mm
  • Rovnomerný tlak
  • Adaptéry sú súčasťou balenia

Upozornenie: po montáži prekontrolujte prichytenie stierače, aby nemohlo dôjsť k vyšmyknutiu stierača a následnému poškodeniu skla.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Dĺžka 1. ramienka 600 mm
Kód:  AUPR00639
Produktové číslo:  MTO600T

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18